loader
Foto

Actualitatea politică la "Spațiul Deciziilor"

"Spaţiul Deciziilor" îi are ca invitaţi în această ediție pe ex-ministrul de interne Traian Igaș (PD-L Arad) şi pe deputatul PNL de Timiş Horia Cristian.

 

Constantin Mărăscu
Spațiul deciziilor

Ne propunem să dezbatem cele mai fierbinţi probleme legate de legislaţie şi de dezbaterile parlamentare, dar şi de politica promovată de cele două partide parlamentare.

Se vor îndrepta tot mai mulţi membri PD-L spre noul partid? Elena Udrea va fi cea care va conduce partidul? Traian Igaş va rămâne în partid sau va pleca, potrivit opţiunii arătate la ultimele alegeri în PD-L? Cum văd cei doi viitoarele alegeri pentru Parlamentul European? Dar alegerile pentru funcţia de Preşedinte al României? Cum este văzut referendumul pentru modificarea Constituţiei României? Codul de procedură penală va dezavantaja pe cineva? Care este opinia celor doi în legătură cu acidentul din Munţii Apuseni, mai ales că unul a fost ministru de interne şi celălalt este medic chirurg?

Sunt câteva întrebări la care cei doi invitaţi răspund în direct în cadrul emisiunii "Spaţiul deciziilor" care este difuzată pe TVR Timişoara Miercuri 5 februarie, ora 19.00 (reluare Joi la ora 10.00) şi pe TVR 3 miercuri la ora 22.30 (reluare la ora 4.30).

Realizatori NELU VLAD şi CONSTANTIN MĂRĂSCU

0:30 Monocrom (R)

(Reluare)

1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara