loader
Foto

Galerie foto

Caravana TVR3 la Bogâltin

Caravana TVR3 ajunge la Bogâltin – Caraş Severin, pe urmele Marianei Drăghicescu şi a festivalului ce-i poarta numele!

 

În satul natal al regretatei artiste, s-a desfăşurat Gala Laureaţilor ediţiei a XIV- a, a Festivalului Naţional Concurs „Mariana Drăghicescu”.

Gânduri ale tinerilor interpreţi, finalişti ai acestei ediţii care au avut ocazia să participe la o excursie în Banatul de munte, se vor regăsi în această ediţie a emisiunii Caravana TVR3 de la TVR Timişoara.

Surprindem şi bucuria publicului prezent la Bogâltin, a colegilor de la Radio România dar şi a interpreţilor invitaţi în recital.

Anul acesta, spectacolul de gală a avut loc chiar în ziua de naştere a Marianei Drăghicescu iar la biserica din sat, înainte de spectacol, un sobor de preoţi a oficiat slujba de pomenire a artistei.

Emisiunea "Caravana TVR3" se difuzează simultan pe TVR 3 ;i TVR Timișoara duminică 16.10.2016 de la ora 17.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

16:00 Prim plan obiectiv – direct

prima parte

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara