loader
Foto

Concerte de excepţie la-nceput de toamnă timişoreană

Teo Milea îşi lansează albumul Open Minds în 1 octombrie, la Filarmonica Banatul.

 

Ora regiunii

Pianistul şi compozitorul timişorean cu rădăcini arădene a considerat că cel mai potrivit mod de a se despărţi, temporar, de aceia care-i iubesc muzica, este un concert.

Lucrează de luni bune la un album care marchează sfârşitul erei lui timişorene şi startul uneia noi, departe de locurile natale.

Despre vise împlinite şi ambiţii pe cale să prindă contur povestim astă-seară, în direct, cu Teo Milea însuşi. Foto credit: Mihai Toth.

Un al doilea concert pe care vi-l propunem este acela al lui Alexandru Andrieş. În 3 octombrie va fi prezent la Filarmonica Banatul, dimpreună cu Ioana Maria Mântulescu, Sorin Romanescu şi Berti Barbera.

În aceeaşi formulă în care, în urmă cu exact un an, Andrieş lansa albumul Interioare. De astă dată ne-mbie cu Muzică de divorţ (lansat în 2001) şi-alte cele.

Amănunte legate de eveniment căpătăm, în direct, dinspre reprezentantul PR Beta Agency, Cristina Puţan.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, marți 22.09.2015 la ora 20.00, cu reluare miercuri 23.09.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

19:00 ACTUAL REGIONAL – direct (R)

(Reluare)

20:30 Drumuri aproape

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara