loader
Foto

Galerie foto

Din 26 octombrie: noi programe în grila TVR Timișoara

Începând din 26 octombrie, pe lângă programele deja consacrate cum ar fi “Drumuri aproape”, “În prelungiri”, “Cântecul de acasă”, “Sarea în bucate”, noua grilă TVR Timișoara propune numeroase emisiuni noi.

 

De Sfântul Dumitru, sărbătorim la TVR Timişoara şi TVR 3, cu invitaţi speciali, programe noi şi bună dispoziţie.

Sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 13.30, vom merge în vizită la sărbătoriţi ai zilei din toată ţara. TVR Timişoara, împreună cu Felicia Stoian, se vor afla “Acasă la… Dumitru Teleagă”, unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică populară din Banat.

În weekend revin programele cu care deja v-am obişnuit- “Drumuri aproape”, “În prelungiri”, “Cântecul de acasă”, “Sarea în bucate”.

Luni, de la ora 17.00, urmăriţi “Regionalia”, un magazin de informaţii şi divertisment realizat împreună cu colegii din Iaşi, Craiova, Cluj şi găzduit de TVR Timişoara şi Doriana Talpeş.

De la ora 19.00, Cosmin Jitariuc vă prezintă o analiză a evenimentelor săptămânii care s-a încheiat şi o prefigurare a celor din săptămâna ce urmează, la “Ediţia de Vest”. Tot luni, de la ora 20.30, Claudiu T. Arieşanu vă invită la o oră de cultură şi spiritualitate, în “Dialog spiritual”.

Marţi, de la ora 20.30, Tania Ţunaş vă prezintă “Ceasul artelor”- un program dedicat celor şapte arte şi iubitorilor acestora, cu invitaţi în direct şi reportaje.

Tinerii se vor exprima şi regăsi într-o emisiune dedicată: “Generaţia de gaşcă”, realizată de Daniel Spătaru şi prezentată de Raluca Ilaş, miercuri, de la ora 20.30.

“Gândeşte verde!” ne îndeamnă Roxana Morun în fiecare vineri, de la ora 19.00, într-un program cu subiecte legate de mediu, ecologie, cu anchete şi reportaje tematice.

“Dincolo de graniţe” vor merge Brînduşa Armanca şi Mimo Obradov, la românii din Serbia şi Ungaria, dar şi la cei plecaţi mai departe de ţară; veţi putea urmări o radiografie a comunităţilor de români din aceste zone.

Jurnalul Regional vă aduce zilnic, la orele 18.00 şi 21.30, cele mai importante ştiri din regiune.

9:00 Cap de afiș (R)

(Reluare)

10:00 Minorităţi în limba maghiară (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara