loader
Foto

Evenimentul muzical al anului la "Regional Cafe"

Sâmbătă 30 noiembrie, pe scena Filarmonicii Banatul din Timișoara, va avea loc premiera națională a operei rock-simfonice “Meșterul Manole”, o compoziție semnată de fostul membru al trupei Phoenix, Josef Kappl.

 

Timișoara găzduiește, la acest sfârșit de săptămână, Campionatul Național de Badminton adresat veteranilor, amatorilor și celor care nu mai activează în campionatul profesionist. Și tot în cadrul acestui eveniment se va desfașura, pentru prima oară, Gala Badmintonului Românesc.

În platoul emisiunii vor vorbi despre acest subiect Animona Huțu, președintele Federației Române de Badminton, și Florin Balaban, singurul jucător de badminton din România participant la Olimpiadă, la Barcelona în 1992.

Sâmbătă, pe scena Filarmonicii Banatul din Timișoara va avea loc premiera națională a operei rock-simfonice “Meșterul Manole”, o compoziție semnată de fostul membru al trupei Phoenix, Josef Kappl.

Rolurile principale sunt deținute de mezzosoprana Mihaela Ispan și de baritonul Dan Patacă, iar invitați speciali, pe scenă, vor fi Mircea Baniciu și Ovidiu Lipan Țăndărică. Mai multe amănunte vor afla telespectatorii, cu doar o zi înainte de eveniment, chiar de la Josef Kappl și de la Radu Popa, dirijorul orchestrei Filarmonicii Banatul.

Există, ca de obicei, rubricile deja consacrate: „La punct fix”, în care se vorbeşte despre comunicare cu Simona Hupov, „Picătura de sănătate” cu Ioana Vârtosu, care aduce sfatul medicului, „E pur si muove”, unde comisarul Liviu Cristian informează telespectatorii despre regulile si neregulile din trafic. Ziua bună...cu sportul de dimineaţă se cunoaşte, astfel că Suada aduce porţia zilnică de zumba.

Zona de happening va fi „acaparată” de Raul Avram, care va dezvalui câteva dintre secretele dansului de societate, executate ca la carte.

 

 

3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)

3:30 Minorități (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara