loader
Foto

Galerie foto

Experiment fotografic la Timişoara

Invitaţii URTI vor viziona în premieră imagini realizate la Timişoara şi Chicago de 4 fotografi, în 24 de ore, o fotografie pentru fiecare oră.

 

Membrii Comisiei TV URTI, reuniţi la Timişoara pentru selecţia producţiilor TV ce vor fi incluse în Catalogul anual URTI, vor participa în această seară, la vernisajul expoziţiei de fotografie „24h”.

Proiectul “24h” este un experiment fotografic iniţiat de Camera 4, o asociație nonguvernamentală care promovează comunicarea prin intermediul imaginii filmate sau a fotografiei, şi susţinut de TVR Timişoara.

Anul acesta, la cea de-a patra ediţie, 4 fotografi- Mircea Gherase, Adrian Danciu, Cristian Ilea şi Rafael Vasilcin- au realizat timp de 24 de ore, o explorare vizuală simultană a oraşelor Timișoara și Chicago, concretizată în câte 24 de imagini, imortalizate în 4 locaţii diferite.

Vernisajul expoziţiei va avea loc în această seară la Palatul Baroc din Timişoara.

(w882)

 

 

 

22:00 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara