loader
Foto

Galerie foto

Hidden Orchestra pe scena JazzTM, la "Cap de afiș"

Organizatorii Festivalului JAZZ TM au adus, la prima ediţie, o reţetă interesantă în care au inclus atît reprezentanţi ai filonului clasic cît şi muzicieni şi grupuri din zona mai experimentală a jazzului, cum este şi grupul scoţian Hidden Orchestra.

 

Mimo Obradov
Cap de afiș

Hidden Orchestra a reuşit o combinaţie interesantă de jazz, muzică electronică, hip hop şi elemente din muzica clasică oferită publicului printr-o combinaţie de sunete înregistrate şi interpretare live, cu două seturi de tobe, percuţie şi elemente electronice.

Muzica lor este plină de contraste alternînd secvenţe energice cu pasaje ambientale. Pe scena Festivalului JAZZ TM au lăsat o impresie bună publicului chiar dacă expresia lor artistică este ceva mai îndepărtată de jazz.

Concertul este difuzat în cadrul emisiunii "Cap de afiș" pe TVR 3 vineri 21.03.2014 de la ora 18.00 şi pe TVR Timişoara duminică 30.03.2014 de la ora 17.00.

(w882)

1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

2:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara