loader
Foto

Horia Cristian este invitat la "Spațiul Deciziilor"

Invitatul ediţiei "Spaţiul deciziilor" de joi 11 iunie 2015, ora 19.00, este dr. HORIA CRISTIAN, deputat PNL Timiş.

 

Constantin Mărăscu
Spațiul deciziilor

Invitatul emisiunii, dr. HORIA CRISTIAN, deputat PNL Timiş, se va referi la evoluţia politică a PNL şi la acţiunile viitoare ale acestei formaţiuni pentru funcţiile la vârful conducerii României (inclusiv la moţiunea de cenzură de vineri).

Vor fi abordate câteva subiecte interesante legate de poziţia PNL faţă de propunerile de modificare a Constituţiei României, de regionalizare, de politica fiscală.

În atenţie vor fi: propuneri de măsuri pentru revigorarea economiei, în ce limite se poate colabora cu actuala putere şi cu celelalte partied, rosturile moţiunilor de cenzură şi a mişcărilor de stradă.

0:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

(Reluare)

0:30 Istorii ascunse (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara