loader
Foto

Galerie foto

Început de stagiune la teatrele timişorene

Teatrul Merlin a deschis stagiunea 2015 - 2016 cu spectacolul “Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte “ după Petre Ispirescu.

 

Ora regiunii

Spectacolul, în regia lui Toma Hogea, a beneficiat de muzica originală compusa de Anda Tăbăcaru Hogea, de costumele create de Eugenia Tărăşescu Jianu si de coregrafia Lianei Iancu. Este un spectacol care se adresează copiilor peste 7 ani, dar şi adolescenţilor şi părinţilor.

Despre cum s-a născut acest spectacol, despre surpriza de la premieră, dar şi despre proiectele Teatrului Merlin ne va spune managerul acestuia, actorul Laurenţiu Pleşa. Îi va sta alaturi doamna Eugenia Tărăşescu Jianu.

Stagiunea Teatrului National va debuta, în 27 septembrie, de la ora 19.00, la Sala 2, cu o premiera în regia lui Mihai Maniuţiu : „Meteorul” lui Friederich Durrenmatt. Acest spectacol va fi urmat, la scurt timp, de un altul, mult aşteptat de către publicul timişorean, o colaborare cu Opera Naţională Română din Timişoara: „Frumoasa şi bestia”.

Despre cele două premiere, dar şi despre celelalte spectacole ale stagiunii, vom discuta cu Ada Hausvater, managerul Teatrului Naţional Timişoara.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 21.09.2015 la ora 20.00, cu reluare marți 22.09.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

 

14:00 Descoperă vestul (R)

(Reluare)

14:30 Întâlniri esențiale

 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara