loader
Foto

Galerie foto

La "Ediția de Vest" am discutat despre consecințele secetei

Anul acesta, din cauza secetei prelungite, foarte multe culturi sunt compromise şi rezultatele vor fi cu mult sub cele de anul precedent. Subiectul a fost dezbătut în emisiunea Ediţia de Vest din 10 august.

 

Constantin Mărăscu
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR +.

Economia naţională continuă să fie dependentă de mai mulţi factori (conjunctura mondială, investiţiile productive, piaţa forţei de muncă ş.a.) dar nici natura, se pare, nu mai ţine cu noi.(w500)

Anul 2014, din punct de vedere economic, a fost unul benefic pentru România. Situaţia s-a datorat în mare parte rezultatelor excelente din agricultură.

Anul acesta, datorită secetei prelungite, foarte multe culturi sunt compromise şi rezultatele vor fi cu mult sub anul precedent.

Trei specialişti vor comenta fenomenul în studioul TVR Timișoara: Silvia Barbu (director Centrul Regional Meteo Banat-Crişana), Nicolae Oprea (consilier CJ Timiş) și conf. dr. Nicolae Țăran (analist economic).

Emisiunea se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3 luni 10.08.2015 la ora 17:00, cu reluare pe TVR 3 marţi 11.08.2015 la ora 00:30.

(w882)

 

 

3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)

3:30 Minorităţi în limba maghiară (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara