loader
Foto

Maraton TV dedicat Revoluţiei din Decembrie

TVR Timişoara a transmis în direct pe canalele TVR1, TVR2, TVR 3, TVR News, TVR Moldova şi TVR Internaţional de la evenimentele organizate pentru comemorarea eroilor căzuţi în timpul Revoluţiei din 1989.

 

Maratonul tv realizat de Studioul TVR Timişoara a început cu o transmisiune în direct, pe TVR1, la ora 17.00, în cadrul emisiunii „Se zice că...” , de la Catedrala Mitropolitană, unde s-a păstrat un moment de reculegere în memoria eroilor căzuţi în decembrie 1989.

Pe parcursul întregii zile, jurnaliştii TVR Timişoara au avut intervenţii în direct în Jurnalele TVR1, TVR 2, TVR Timişoara şi TVR Moldova, relatând de la evenimentele importante dedicate Revoluţiei de la Timişoara.

Seara, de la ora 19.00, concertul extraordinar susţinut de Corul Madrigal pe scena Operei Române a fost transmis în direct pe canalele TVR Timişoara şi TVR3, iar discursul preşedintelui Klaus Iohannis rostit în debutul evenimentului a fost preluat de canalele TVR1, TVR 3, TVR Internaţional, TVR Timişoara şi TVR News.

Ziua s-a încheiat cu prezenţa TVR Timişoara alături de preşedintele Memorialului Revoluţiei, Traian Orban, în emisiunea „Vorbeşte Liber” difuzată pe TVR 1, în direct, de la ora 21.00.

 

21:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)

21:30 Minorităţi în limba italiană (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara