loader
Foto

Nicolae Robu vine la "Spațiul Deciziilor"

Invitatul emisiunii, NICOLAE ROBU, primar al municipiului Timişoara, va expune câteva dintre proiectele pe care, alături de Consiliul local, şi le va asuma în viitorul apropiat.

 

Constantin Mărăscu
Spațiul deciziilor

Invitatul ediţiei "Spaţiul deciziilor" de joi 2 aprilie 2015, ora 19.00, va fi NICOLAE ROBU, primar al municipiului Timişoara.

Vor fi abordate câteva subiecte interesante legate de poziţia PNL faţă de propunerile de modificare a Constituţiei României, de regionalizare, de politica fiscală.

I se vor adresa (în calitate de preşedinte PNL Timiş) şi întrebări referitoare la organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul PNL.

În atenţie vor fi: realizările anului 2014, bugetul municipiului pentru anul 2015, propuneri de măsuri pentru revigorarea economiei locale, în ce limite se poate colabora cu actuala putere şi cu celelalte partide.

13:30 Europa 360 (R)

(Reluare)

14:00 Descoperă vestul (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara