loader
Foto

Noi nu schimbăm ora, noi schimbăm grila!

TVR Timișoara vă aduce începând de azi, 12 martie, GRILA DE PRIMĂVARĂ!

 

Evenimente, oameni, fapte şi întâmplări numai bune de împărtăşit – sunt propunerile noului magazin “Regiunea în obiectiv”, moderat în direct de Tania Tunaş, de luni până vineri, de la orele 16.00, sub auspicii de bun-augur: buna dispoziţie şi optimismul!

Emisiunea “Actual regional” este un talk show în direct care îşi propune să abordeze teme de actualitate.

“Tot ce se întâmplă în jurul nostru contează! Îmi doresc să vă informăm corect, cinstit, decent. Aşa cum meritaţi! În fiecare zi de luni până vineri, de la ora 18.30” spune Ramona Boroşovici, moderatoarea emisiunii.

“SELFIE“ – realizată de Roxana Morun, este o emisiune dinamică, neconvenţională, în care telespectatorii vor cunoaşte copii, adolescenţi şi oameni tineri care fac lucruri deosebite.

“România Centenară” – o emisiune cu ajutorul căreia descoperim figurile marcante şi situaţiile care au condus înspre desăvârşirea unei naţiuni, România. Realizatoarea Cristina Băican vă invită să ascultaţi istoria României Centenare la TVR Timişoara.

Telejurnal Regional- rămâne principala emisiune de actualitate a zilei şi reflectă în ştiri cele mai importante evenimente care se petrec în partea de vest a ţării.

Tot din această primăvară, la TVR Timişoara, revin cu noi sezoane, emisiuni tradiţionale, pe care deja le îndrăgiţi: “În prelungiri” , “Drumuri aproape”, “Cap de afiş”, “Timişoara, capitală culturală europeană”, “Piper pe limbă”, “Descoperă vestul”, “Fun#duminica”, “Viata la ţară”, “Reporter special”, “Cântecul de acasă”, “Europa 360”, “În agoră”, “Izolaţi în România”.

Magazinul de minorităţi – în limbile maghiară, germană, sârbă, croată, slovacă, bulgară, ucraineană, rromă şi italiană - reprezintă o serie de emisiuni ale minorităţilor din Banat în care sunt redate, prin reportaje şi interviuri, principalele aspecte care conturează prezenţa activă a acestor comunităţi în regiune, precum şi legăturile acestora cu ţara mamă.

 

1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

2:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara