loader
Foto

"Ora de Vară" v-a pregătit un weekend plin de folclor

Felicia Stoian vă propune două mari manifestări tradiționale din Banat și Arad: spectacolul folcloric „Casa Bănățeană” de la Muzeul Satului din Timișoara și Festivalul „La Izvoare” de la Ineu – Arad.

 

Felicia Stoian
Ora de Vară

Ediția este disponibilă online pe TVR+

În prima parte a emisiunii, împreună cu interpreta cărășană Otilia Duma, am discutat despre Spectacolul Folcloric „Casa Bănățeană” ce va avea loc la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

Discuția noastră a fost însoțită cu cântece din repertoriul acesteia dar și din repertoriul Marianei Deac, Adrian Stanca, Petrică Miulescu Irimică, invitați în recital, duminică 10 august de la ora 19.30, pe scena Muzeului Satului din Timișoara.

Prin intermediul doamnei Anamaria Dragoș, managerul Centrului Cultural Arad, am ținut la curent telespectatorii cu desfășurarea Galei Laureaților din cadrul Festivalului La Izvoare, ce se va desfășura în 9 și 10 august la Ineu – Arad.

În partea a doua, folosind arhiva TVR, îi vom sărbători pe Traian Jurchela și pe Lia Lungu.

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara vineri 8.08.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR3 și TVR Timișoara sâmbătă 9.08.2014 la orele 10.00 și respectiv 11.00). De asemenea este disponibilă online pe TVR+

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Europa 360 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara