loader
Foto

Președintele PSD Arad este invitat la "Spațiul Deciziilor"

Invitatul ediţiei "Spaţiul deciziilor" de joi 5.03.2015, ora 19.00, este Dorel Căprar, deputat de Arad, președinte al PSD Arad.

 

Constantin Mărăscu
Spațiul deciziilor

Dorel Căprar este de asemenea vicepreședinte al "PES activists" (Forumul stângii europene) pentru relatia cu grupurile parlamentare ale PSD din Camera Deputatilor si Senat.

Deputatul va prezenta câteva dintre proiectele legislative pe care și-a propus să le susțină în Parlament. Vor fi abordate câteva subiecte interesante legate de alocaţiile bugetare pentru anul 2015, de repartizarea acestora în teritoriu, de dezvoltarea judeţului Arad.

Situația în interiorul PSD va fi de asemenea o temă interesantă, mai ales după ce au fost plecări din partid către alte formațiuni politice. Nu vor fi ocolite colaborările cu conducerile administrative ale judeţelor limitrofe (drumuri interjudeţene ş.a.)

16:00 Forum economic

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara