loader
Foto

Galerie foto

Primul câștigător al unei excursii în Grecia oferite de TVR Timişoara şi Ultramarin

Vineri, în cadrul emisiunii Regional Cafe transmisă în direct pe TVR Timişoara şi TVR 3, a avut loc tragerea la sorţi pentru desemnarea primului câştigător al unei excursii pentru două persoane în Grecia.

 

CHIRILĂ IONEL din Iaşi va merge în vacanţă Grecia!

Concursul Regional Cafe Timisoara continuă. TVR Timişoara şi echipa emisiunii aşteaptă înscrierile pentru următoarea ediţie a concursului.

Postează pe pagina de Facebook Regional Cafe TVR Timişoara un mesaj cu: numele, prenumele, localitatea şi numărul tău de telefon. Data-limită de înscriere este 20 august 2015, ora 24:00.

Extragerea numelui câştigătorului va avea loc în direct, în cadrul emisiunii Regional Cafe din data de 21 august 2015, difuzată la TVR 3 şi TVR Timişoara, începând cu ora 8:00.

Regulamentul Concursului Regional Cafe TVR Timişoara îl găsiţi pe pagina de facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/pages/Regional-Cafe-TVR-Timisoara.

Partener TVR Timişoara: Ultramarin.

(w882)

 

 

19:00 ACTUAL REGIONAL – direct (R)

(Reluare)

20:30 Drumuri aproape

 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara