loader
Foto

Galerie foto

“Regional Café TVR Timişoara” îţi oferă plăcerea lecturii

TVR Timişoara şi Editura Nemira a organizat, în perioada 19 august-16 septembrie 2016, un concurs cu premii în cărţi, cu ocazia împlinirii anul acesta a 25 de ani de la înființarea editurii.

 

Dacă iubeşti cărţile şi îţi place să citeşti, urmăreşte emisiunea "Regional Cafe TVR Timişoara" în perioada 19 august-16 septembrie 2016 şi poţi câştiga premii în cărţi oferite de Editura Nemira.

Regulamentul Concursului:

TVR Timişoara şi S.C. Nemira Publishing House S.R.L. organizează, în cadrul ediţiilor emisiunii „Regional Cafe TVR Timişoara”, din perioada 19 august-16 septembrie 2016, concursuri cu premii în cărţi (3 cărţi/ediţie, pentru ediţiile din 19 august, 2, 9 şi 16 septembrie 2016, respectiv 2 cărţi/ediţia din 26 august 2016), în valoare totală de 1421,66 lei (incl. TVA). Premiile se vor acorda telespectatoriilor care intră în direct în cadrul emisiunii, pentru fiecare din cele 5 ediţii din perioada menţionată, conform prevederilor din prezentul Regulament. La acest concurs poate participa orice persoană fizică cu domiciliul stabil în România care a împlinit la data concursului 18 ani, exceptând angajaţii şi colaboratorii permanenţi ai S.R.T.V. şi S.C. Nemira Publishing House S.R.L., precum şi soţii/soţiile, rudele sau afinii de gradul I ai acestora.

Concursul se va desfăşura în emisiunea “Regional Café TVR Timişoara” din perioada 19 august-16 septembrie 2016.

Participanţii acceptă şi se supun prevederilor prezentului Regulament de Concurs.

Cei care doresc să participe la acest concurs trebuie să sune în direct în timpul emisiunii, după anunţul lansat de realizatori. Vor fi desemnate câştigătoare trei persoane care vor suna în direct în timpul emisiunii, imediat după anunţul realizatorilor (anunţ făcut de trei ori pe parcursul emisiunii), pentru fiecare dintre ediţiile din 19 august, 2, 9 şi 16 septembrie 2016, respectiv două persoane care vor suna în direct în timpul emisiunii imediat după anunţul realizatorilor (anunţ făcut de două ori pe parcursul emisiunii) pentru ediţia din 26 august 2016. Numărul de telefon al concursului este 0256 201 043, iar câştigătorii vor fi desemnaţi în momentul în care îşi vor da numele, prenumele şi numărul de telefon. Numele câştigătorilor vor fi publicate online în aceeaşi zi, atât pe pagina de facebook a emisiunii, cât şi pe pagina de facebook a TVR Timişoara.

De asemenea, câştigătorii vor fi anunţaţi telefonic de echipa de realizatori a emisiunii.

Câştigătorii vor comunica TVR Timişoara (telefonic, prin email sau fax), în cel mult două zile de la data emisiunii (pentru fiecare ediţie în parte), adresa la care urmează să primească premiile oferite de S.C. Nemira Publishing House S.R.L. Neprimirea datelor solicitate determină neacordarea premiului.

S.C. Nemira Publishing House S.R.L va livra premiile la adresele indicate de câştigători şi comunicate editurii de către TVR Timişoara, prin email sau fax.

S.C. Nemira Publishing House S.R.L va pune la dispoziţia TVR Timişoara un borderou/proces verbal care va conţine numele persoanelor care au primit cărţile şi valoarea totală a acestora, în conformitate cu prevederile contractuale.

S.C. Nemira Publishing House S.R.L garantează drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, prin înregistrarea notificării având ca scop reclama, marketing si publicitate în registrul de evidenta a datelor cu caracter personal. Prin participarea la concurs câştigătorii îşi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal menţionate în regulament şi pentru publicarea numelui şi prenumelui pe site. Informaţiile furnizate de către participanţii câştigători pot fi folosite de către S.C. Nemira Publishing House S.R.L pentru validarea, acordarea premiilor şi în scopuri de reclamă, jurnalism, marketing şi publicitate. Refuzul câştigătorilor de a furniza datele personale pentru validarea şi acordarea câştigurilor determina neacordarea acestora.

Regulamentul poate fi accesat şi pe paginile de Facebook:

https://www.facebook.com/Regional-Cafe-TVR-Timisoara

https://www.facebook.com/TVRTimisoara

Succes!

(w882)

 

11:30 Monocrom (R)

(Reluare)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara