loader
Foto

"Spațiul Deciziilor": PSD la două luni de la alegerile prezidențiale

Invitatul ediţiei "Spaţiul deciziilor" de joi 5 februarie 2015, ora 19.00, este Sorin Grindeanu, ministrul pentru societatea informaţională.

 

Constantin Mărăscu
Spațiul deciziilor

Sorin Grindeanu este ministrul pentru societatea informaţională și preşedinte al filialei PSD Timiş.

A fost membru în Comisia permanentă pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor şi în Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională. Anterior acestor funcții a fost viceprimar al municipiului Timişoara.

Vor fi abordate câteva subiecte de interes general şi local legate de activitatea ministerului, dar şi referitoare la prezentul şi viitorul PSD.

Încercăm de asemenea să aflăm cât de puternic mai este partidul în condiţiile în care Preşedintele României şi partidele din opoziţie declară făţiş că doresc schimbarea Guvernului şi a Primului Ministru.

 

7:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)

7:30 Actual Regional (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara