loader
Foto

Timişoara se bucură de 25 de ani de libertate

TVR Timişoara va transmite programe speciale dedicate comemorării Revoluţiei din Decembrie 1989.

 

TVR Timişoara vă invită să urmăriţi, în perioada 15-20 decembrie, o serie de programe dedicate comemorării a 25 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989.

Luni, 15 decembrie, de la ora 18.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Eugen Todoran” Timişoara, va avea loc proiecţia filmului „Vinovatul”, o adaptare după teatrul lui Ion Băieşu regizată de Jon Gostin pentru Casa de Producţie TVR. Producţia, a cărei intrigă este plasată în timpul evenimentelor din decembrie 1989 de la Timişoara, este realizată cu sprijinul Asociaţiei Memorialului Revoluţiei 16-22 Decembrie şi al TVR Timişoara. Filmul va fi difuzat de TVR Timişoara în data de 22 decembrie, de la ora 19.00.

Marţi, 16 decembrie, de la ora 19.00, transmitem în direct, la TVR Timişoara şi TVR 3, concertul de gală Madrigal, concert ce va avea loc pe scena Teatrului Naţional Timişoara. Spectacolul va fi transmis şi pe ecranele din Piaţa Victoriei.

Seara zilei de 20 decembrie este consacrată concertului „Rock pentru Revoluţie”, un spectacol „in memoriam” susţinut de BAJAGA & INSTRUKTORI, RIBLJA CORBA, alături de PRO MUSICA şi Phoenix la 25 de ani de când Timişoara a devenit primul oraş liber al României în plină epocă ceauşistă.

Concertul va fi transmis în direct, începând cu ora 19.00, la TVR Timişoara şi TVR 3.

Jurnalele TVR Timişoara vor surprinde şi reflecta momentele importante ale acestor zile prin transmisiuni în direct din principalele zone ale oraşului în care, în urmă cu 25 de ani, au avut loc evenimente ce au marcat istoria oraşului şi a întregii ţări.

 

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Europa 360 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara