loader
Foto

TVR Timişoara împlineşte 19 ani de emisie

De la 35 de minute pe săptămână la 40 de ore. De la emisie regională la emisie naţională. Prima emisie a avut loc în 17 octombrie 1994, programele de atunci având o durată de 35 de minute săptămânal.

 

În prezent TVR Timişoara realizează 40 de ore de producţie proprie pe săptămână. Emisiunile TVR Timişoara se transmit atât pe canalul propriu, cât şi pe celelalte canale TVR: TVR1, TVR3, TVR HD şi TVR Internaţional.

Din 26 octombrie, TVR Timişoara lansează o nouă Grilă de Programe.

Pe lângă emisiunile consacrate- Drumuri aproape, Sarea în bucate, În prelungiri şi Cântecul de acasă- noua grilă va include programe dedicate tinerilor, programe de ecologie, emisiuni pentru românii din Ungaria şi Serbia.

Ştirile dimineţii din vestul ţării se vor transmite în continuare în Jurnalul Matinal de pe TVR 1, între orele 6.00-8.00, în timp ce Jurnalul Regional îşi păstrează ediţiile consecrate, la 18.00 şi 21.30.

TVR Timişoara rămâne televiziunea regiunii, transmiţând evenimentele importante din zonă: competiţii sportive, turnee naţionale de tenis şi baschet, spectacole, festivaluri şi concerte.

În noiembrie 2013, TVR Timişoara va fi gazda Conferinţei anuale a Uniunii Internaţionale a Radiourilor şi Televiziunilor (URTI), ocazie cu care Televiziunea Română va fi promovată în întreaga lume.

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Europa 360 (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara