Florin Mihoc
Florin Mihoc este una dintre cele mai cunoscute prezenţe pe ecranele Televiziunii Române. De la programe de divertisment pentru tineret şi până la transmisiuni sportive în direct, Florin Mihoc a moderat o largă varietate de emisiuni şi a reuşit să atragă de fiecare dată publicul telespectator.

Florin Mihoc a debutat în televiziune în anul 1995, ca prezentator al unei emisiuni de divertisment pentru tineret, pe când era încă student la Facultatea de Litere.

Între anii 1997- 2001 a prezentat emisunea "Care pe care", o emisiune concurs între licee difuzată de TVR2 şi TVR Timişoara. Programul a reuşit să capteze publicul tânăr din întreaga ţară, să declanşeze entuziasmul, să afirme spiritul de competiţie al liceenilor şi să îşi confirme valenţele educative.

A participat la proiecte de anvergură  ale Televiziunii Române la Bucureşti, unde a moderat show-uri de divertisment pentru Redacţia Tineret-Copii, festivaluri muzicale ("Mamaia copiilor") sau emisiuni- concurs (" Ruleta rusească").

Din 1998 se alatură echipei  "În prelungiri", transformând emisiunea într-un brand al postului. De-a lungul timpului,  personalităţi marcante ale sportului au "stat la aceeaşi masă" , de la Ghiţă Mureşan, Andreea Răducan, până la Cosmin Contra sau Gheorghe Hagi. Comentează transmisiunile  sportive ale TVR Timişoara sau ale canalelor naţionale ale Televiziunii publice pentru evenimentele din regiune: fotbal, tenis, gimnastică, handbal, rugby sau baschet.

Arhiva articole
Stelele fotbalului au strălucit la TVR Timișoara
duminică, 19 mai 2019
Sub titulatura ”Meciul deceniului”, Stelele Fotbalului Românesc au dat piept cu Stelele Banatului.
Timișoara Saracens la TVR Timişoara şi TVR HD, în direct din Siberia
duminică, 14 aprilie 2019
Returul playoff-ului din Challenge Cup la rugby dintre Enisei Krasnoyarsk şi Timişoara Saracens s-a disputat pe stadionul Avangard, din cel de al treilea oraş al Siberiei şi s-a transmis, sâmbătă, 20 aprilie. Puteţi urmări aici înregistrarea.
UVT Agroland Timișoara, a patra echipă din voleiul feminin retrasă din campionat!
duminică, 24 februarie 2019
Președintele şi finanţatorul fostei primdivizionare Agroland UVT Timişoara, Horia Cardoș, a vorbit la emisiunea În prelungiri de la TVR Timişoara despre decizia de a retrage echipa din campionat.
Florin Mihoc comentează Campionatul Mondial FIFA Rusia 2018 de la faţa locului
duminică, 10 iunie 2018
Este pentru a doua oară când jurnalistul participă la un Mondial, după cel din Brazilia 2014.
 Reţeta ediţiei: fotbal şi fete la înălţime
vineri, 13 aprilie 2018
Pe lângă sportul rege, la masa de discuţii a emisiunii În prelungiri poposesc fetele de la baschet şi cele de la volei, reprezentând două nou promovate ce şi-au depăşit condiţia, SCM Timişoara şi UVT Agroland!
Ediţie de Sărbătoare la
joi, 05 aprilie 2018
Ediţia de sâmbătă, 7 aprilie, e una specială nu doar pentru că e difuzată în preajma celei mai importante sărbători a creştinilor, Paştele, ci şi pentru că invitaţii sunt de ţinută.
Un weekend cu rugby, fotbal şi fotbal american
vineri, 30 martie 2018
Ediţia de sâmbătă, 31 martie, a emisiunii "În prelungiri" aduce, pe lângă reportaje şi interviuri de la evenimentele sportive ale săptămânii trecute, dezbateri în platou legate de rugby, fotbal şi fotbal american.
Decisivul Potaissa Turda – Politehnica Timişoara la TVR Timişoara şi TVR HD
miercuri, 12 aprilie 2017
Istoria confruntărilor recente la handbal între Timişoara şi Turda îşi consumă un nou episod.
“În prelungiri” are parte de… prelungiri
duminică, 09 aprilie 2017
Începând cu 17 aprilie, în grila de primăvară a TVR 3 şi TVR Timişoara, cea mai longevivă emisiune sportivă realizată în România, În prelungiri, se va difuza în fiecare zi, de luni şi până vineri, în direct de la ora 16.00.
Timişoara în mişcare sub semnul TVR 60
joi, 08 decembrie 2016
Spectacolul extraordinar „Timişoara în mişcare” a devenit o tradiţie pentru postul public din Banat şi marchează anul acesta aniversarea a 60 de ani de la prima emisie a Televiziunii Române.
Poli, UTA sau Rapid in prima ligă?
vineri, 15 iulie 2016
Startul ligii întâi de fotbal din România se apropie dar necunoscuta ultimei participante la intrecere continuă să suscite discuţii şi controverse.
Decontul lui Stanciu
vineri, 10 iunie 2016
La capătul unui sezon catastrofal, ACS Poli Timişoara a suferit a doua retrogradare în eşalonul secund în scurta istorie a clubului altoit pe structura Recaşului.
Iosif Rotariu dă cărţile pe faţă „În prelungiri”
sâmbătă, 04 iunie 2016
Ediţia de sâmbătă, 4 iunie, a emisiunii „În prelungiri”, l-a avut ca invitat pe antrenorul secund de la ACS Poli din sezonul recent încheiat, Iosif Rotariu.
Performanță la rugby și amintiri la fotbal
sâmbătă, 21 mai 2016
Am discutat despre cea mai mare umilinţă suferită de Steaua în 1986, sezonul câştigării Cupei Campionilor Europeni, şi prefațăm finala Cupei României la rugby.
Infuzie de entuziasm pentru fotbalul şi baschetul din Timişoara
sâmbătă, 23 aprilie 2016
ASU Politehnica Timişoara e tot mai aproape de eşalonul secund iar echipa de baschet are planuri mari pentru sezonul viitor.
Întâlniri decisive la ...poli opuşi
vineri, 08 aprilie 2016
Dacă fotbalul de primă ligă trăieşte la Timişoara agonizant finalul de sezon într-o dispută de a fi sau a nu fi cu FC Voluntari, rugbyul e în faţa celui mai important test din istoria clubului, aşteptând Calvisano pe „Dan Păltinişanu”.
Campionatul European de Tineret la Dans Sportiv are loc la Timişoara
miercuri, 06 aprilie 2016
TVR Timişoara şi TVR 3 transmit în direct gala celor mai bune perechi ale Europei la dans sportiv.
Badminton la TVR Timişoara şi TVR 3
miercuri, 16 martie 2016
Internaţionalele României la badminton ce au avut loc la Sala Constantin Jude din Timişoara în perioada 17-20 martie au adus la start 138 de sportivi din 34 de ţări.
Sport şi administraţie
sâmbătă, 12 martie 2016
La Reşiţa se pregătesc viitorii campioni olimpici la box sub atenta supraveghere a lui Francisc Vaştag iar la Arad se desfăşoară Europenele de aruncări lungi.
Knockout-uri în fotbal şi box
sâmbătă, 27 februarie 2016
ACS Poli Timişoara caută variante de supravieţuire financiară în mediu privat iar cel mai bun pugilist al ultimilor ani, Flavius Biea, a decis să se stabilească în Canada pentru a se dedica exclusiv carierei profesioniste.
Fotbalul ținut în șah la Timișoara
sâmbătă, 20 februarie 2016
Finanțarea cluburilor sportive de către autoritățile locale pare mai degrabă un joc de-a ”alba-neagra” în capitala Banatului.
La Timișoara, fotbalul și voleiul se pregătesc de liga I
sâmbătă, 13 februarie 2016
Fotbaliștii de la ACS Poli Timișoara pregătesc ultimele trei etape ale sezonului regulat și playout-ul ce i-ar putea menține în primul eșalon, în vreme ce voleibalistele de la UVT Agroland sunt tot mai aproape de debutul în eșalonul de elită.
Sporturi… intrate la apă
sâmbătă, 30 ianuarie 2016
La figurat, după ce CJ Timiș nu a primit de aproape o jumătate de an răspuns de la Curtea de Conturi București și la propriu, poloiștii de la AMEFA Arad incercând să supraviețuiască într-o disciplină devenită ”cenușăreasă” în România.
Pregătiri de iarnă la fotbal şi handbal
sâmbătă, 23 ianuarie 2016
În căutarea formulei de echipă pentru ultimele etape ale sezonului regular dar mai ales în perspectiva evitării retrogradării în liga secundă, elevii lui Florin Marin au plecat în Antalya.
sâmbătă, 09 ianuarie 2016
Vineri a sunat adunarea pentru ceea ce a mai rămas din primdivizionara Timişoarei la fotbal, ACS Poli.
ICIM Goldis Arad, ultimul bal...
sâmbătă, 26 decembrie 2015
Echipa de baschet Universitatea Goldiș ICIM Arad parcurge unul din cele mai dificile momente din istoria sa.
vineri, 18 decembrie 2015
Doar rugbyul a confirmat în sportul de echipă timişorean într-un an început cu entuziasm şi încheiat în „coadă de peşte”.
Aniversare în fotbalul timişorean sărbatorită pe două stadioane
sâmbătă, 05 decembrie 2015
Ziua de 4 decembrie are o semnificaţie aparte pentru fotbalul timişorean, fiind data la care s-a înfiinţat clubul Politehnica.
Timişoara Saracens- CSM Bucureşti în semifinala Superligii de rugby
vineri, 27 noiembrie 2015
Sâmbătă la Timișoara se desfășoară un meci important: Timişoara Saracens şi CSM Bucureşti se luptă pentru un loc in finala Superligii de rugby.  
Poli la aniversare…
vineri, 20 noiembrie 2015
Cea mai veche instituție de învățământ superior din Banat, Politehnica Timișoara, a marcat recent 95 de ani de la înființare.
Fotbaliștii de la Metalul Reșița au ieșit de pe teren la Satu Mare
sâmbătă, 14 noiembrie 2015
Motivul protestului este reprezentat de întârzieri salariale de aproximativ 10 luni.  
De la mic la mare… fotbal
sâmbătă, 07 noiembrie 2015
Dacă la futsal Timișoara are un parcurs impecabil, deși revine în primul eșalon după o pauză de cinci ani, fotbalul mare oferă suporterilor evoluții contradictorii și greu de anticipat.
sâmbătă, 24 octombrie 2015
Gaz Metan Mediaş a obţinut prima victorie cu Leo Grozavu, antrenorul instalat pe banca tehnică acum două săptămâni.
Vara de la Euro trece prin Insulele Feroe
vineri, 09 octombrie 2015
Echipa naţională de fotbal a României s-a văzut nevoită să joace meciuri decisive pentru calificarea la turneul final al Campionatului European contra Finlandei şi Insulelor Feroe.
BC Timişoara - Crvena Zvezda la TVR 3 şi TVR Timişoara
joi, 03 septembrie 2015
Meciul a putut fi urmărit în direct la TVR Timişoara, luni 7 septembrie de la ora 19.00, iar la TVR 3 de la ora 21.30, înregistrat.
Timişoara în faţa „dublei” cu Dinamo
vineri, 31 iulie 2015
Rivalitatea de altă-dată dintre Timişoara şi Dinamo Bucureşti îşi consumă primul episod sâmbătă dimineaţa la rugby pe arena „Gheorghe Răşcanu”.
Velcea versus Velcea la
vineri, 17 iulie 2015
Subiectele ediției sunt tenisul juvenil și fotbalul, între debutul ligii întâi şi incertitudinile eşalonului second.
sâmbătă, 11 iulie 2015
O ediţie ce se împarte între nisipurile mişcătoare ale fotbalului şi nisipul fierbinte al voleiului pe plajă.
Gheorghe Chivorchian revine la
vineri, 19 iunie 2015
Fostul președinte al alb- violeților, Gheorghe Chivorchian, acum în postura de diriguitor al fotbalului românesc, se întoarce la Timișoara dar nu pentru chestiuni ce țin de primdivizionara Banatului.
Timofte a dat cărțile pe față la TVR Timişoara
sâmbătă, 13 iunie 2015
Fostul director sportiv de la ACS Poli, Ion Timofte, a dezvăluit la emisiunea „În prelungiri” de la TVR Timişoara motivele plecării sale de la club.
Ioan Timofte vine la “În prelungiri”
vineri, 12 iunie 2015
Fostul manager sportiv al lui ACS Poli Timişoara s-a despărţit de gruparea bănăţeană la capătul unui sezon în care a reuşit detaşat promovarea în primul eşalon.
Atuul naţionalei la Campionatul European de Baschet Feminin: publicul timişorean
miercuri, 10 iunie 2015
Campionatul European de baschet feminin, organizat în premieră de România împreună cu Ungaria, a intrat în linie dreaptă.
La Timișoara începe Campionatul European de Baschet feminin
sâmbătă, 06 iunie 2015
România va juca la Sala „Constantin Jude” din Timişoara meciurile din grupa A a Eurobasket 2015.
Dezastrul din fotbal: O singură serie a ligii secunde?
sâmbătă, 06 iunie 2015
Dacă vor fi multe echipe care nu se vor înscrie în sezonul viitor, federația ia în considerare soluția de a restrânge liga a doua de fotbal la o singură serie.
Niculae, Goga, Hora şi Veselovsky – în negocieri cu ACS Poli!
sâmbătă, 30 mai 2015
În cadrul emisiunii „În prelungiri” de la TVR Timişoara, recent-numitul manager sportiv de la ACS Poli, Daniel Stanciu a confirmat că poartă negocieri cu jucători importanţi pentru viitorul sezon al echipei în liga întâi.
ACS Poli… şi socoteala de acasă. Invitați Nicolae Robu și Daniel Stanciu
vineri, 29 mai 2015
Nici nu a trecut bine euforia revenirii în liga întâi că la Timişoara se fac planuri pentru un sezon de la care se aşteaptă cupe europene.
Reghecampf și Ana Maria Prodan sunt interesaţi de ACS Poli
sâmbătă, 23 mai 2015
Dar primarul Nicolae Robu exclude o despărțire de Dan Alexa.
„Ping-pong” şi cu fotbal şi cu tenis de masă
sâmbătă, 23 mai 2015
După promovarea matematică şi obţinerea fără emoţii a licenţei pentru Liga 1, cea mai mare dintre problemele cu care se confruntă ACS Poli Timişoara pare să fie legată tocmai de sezonul ce se arată la orizont.
Oamenii momentului, Dan Alexa şi Valentin Calafeteanu, intră
sâmbătă, 16 mai 2015
ACS Poli Timişoara a revenit matematic în Liga 1 după doar un singur sezon petrecut în eşalonul secund.
Derby la rugby pe TVR Timișoara și TVR3
vineri, 08 mai 2015
În campionatul național de rugby “Zimbrii” caută reabilitarea la Timişoara.
Fotbal, badminton și atletism la
vineri, 24 aprilie 2015
Două dintre cele mai medaliate sportive din vestul ţării vin „În prelungiri” după un început de an promiţător şi cu gândul la competiţii majore.
Romanian International Dance Cup 2015 în direct la TVR 3 şi TVR Timişoara
joi, 16 aprilie 2015
Cei mai buni dansatori sportivi din România au fost prezenţi la Timişoara într-o competiţie pentru întâietate, dar şi pentru a stabili cine ne va reprezenta la Campionatul Mondial.
Cel mai bun rugby se joacă la TVR 2
vineri, 10 aprilie 2015
La Timişoara se întâlnesc pe arena „Dan Păltinişanu”, în runda a treia a Superligii CEC Bank, polii opuşi ai clasamentului: Timişoara Saracens şi CSM Olimpia Bucureşti.
Duelul pentru promovare la fotbal Reşiţa – Timişoara, etapa pe autorităţi
vineri, 27 martie 2015
Echipele din eşalonul secund la fotbal se pregătesc de faza playoff-ului, acolo unde se decide promovata seriei.
Tenis de masă de performanță și fotbal cu umbre de nostalgie
vineri, 27 februarie 2015
În vremurile bune, un meci Poli – UTA reprezenta momentul de vârf pentru vestul fotbalistic al României.
Ultima săptămână de pregătiri înaintea reluării campionatului la fotbal
sâmbătă, 21 februarie 2015
Fotbalul de ligă secundă parcurge ultima săptămână de pregătiri înaintea reluarii campionatului. Va avea liderul ACS Poli Timişoara o cursă liniştită spre revenirea în eşalonul de elită?
ICIM Arad - SBS Ostrava, scor 79 - 57
sâmbătă, 07 februarie 2015
Marţi şi miercuri, 10 respectiv 11 februarie, vicecampioanele României sărbătoresc pătrunderea în Final Four-ul CEWL alături de fani pe propriul teren. În direct la TVR Timişoara şi TVR 3.
Fotbal în vremea cantonamentelor și volei în plin sezon
vineri, 06 februarie 2015
Doi dintre cei mai pertinenți și apreciați analiști și comentatori sportivi, profesorul Jackie Ionescu și Nicolae Secoșan, trec în revistă stadiul pregătirilor echipelor de fotbal din regiune cu mai puțin de o lună înaintea reluării ligii secunde.
Test de cehă pentru Goldiş ICIM Arad la TVR Timişoara şi TVR 3
luni, 02 februarie 2015
Miercuri, 4 februarie, de la 18.15 în Sala Sporturilor Victoria a venit liderul de circumstanţă al Ligii, Valosun Brno, având o partidă disputată în plus faţă de arădence.
Pregătiri pentru noul sezon la fotbal și handbal
vineri, 30 ianuarie 2015
Cu gândul la cantonamentele din această iarnă, echipele de fotbal din liga secundă dispută primele partide amicale ale acestui sezon.
La echipele de fotbal din liga secundă se sună adunarea
vineri, 16 ianuarie 2015
Echipele cărăşene au fost cele mai harnice şi dornice să se apuce de treabă în 2015.
Baschet și rugby la
vineri, 09 ianuarie 2015
Echipele cu cei mai numeroşi suporteri în sportul din vestul ţării îşi “trimit” reprezentanţii la "În prelungiri".
Liga Europei Centrale la baschet revine în 2015 la TVR Timişoara şi TVR3
miercuri, 07 ianuarie 2015
Vicecampioana României, BC UVG ICIM Arad, a revenit în 2015 în Liga Europei Centrale într-o confruntare pe teren propriu cu liderul incontestabil al campionatului Austriei, Flying Foxes Post Viena. BC UVG ICIM Arad - Flying Foxes Post Viena, scor 81-64.
România este pentru a cincea oară campioană europeană la fotbal! La minifotbal...
vineri, 12 decembrie 2014
Echipa naţională de minifotbal a reuşit o performanţă unică în lume: cinci titluri europene câştigate în tot atâtea ediţii disputate până acum. Tot atâtea au câștigat Germania, Italia și Olanda la un loc, din 1960 încoace, în 14 ediții de campionat european.
Situație neprevăzută în Liga Europei Centrale la baschet feminin
luni, 08 decembrie 2014
Partida de baschet feminin dintre BC UVG ICIM Arad și SBS Ostrava a fost amânată de Liga Europei Centrale din rațiuni medicale.
Final de sezon la fotbal și rugby
vineri, 05 decembrie 2014
Fotbalul și rugby-ul din vestul ţării, pe final de an, au fost analizate sâmbătă la emisiunea „În prelungiri”.  
Banatul între fotbal și badminton la
vineri, 28 noiembrie 2014
Cele mai importante evenimente sportive ale sfârşitului de săptămână sunt din fotbalul local şi badmintonul de nivel internațional.
“Ţară, ţară, vrem campioane!” la
vineri, 21 noiembrie 2014
Sute de fete din toată ţara vor să calce pe urmele campioanelor Izbaşa, Ponor, Miloşovici sau Olaru.
Baschet la TVR Timișoara: Arădencele revin în Europa
luni, 17 noiembrie 2014
BC UVG ICIM Arad – Piestanske Cajky, în primul meci acasă din actualul sezon al Ligii Europei Centrale, este în direct la TVR Timişoara.
Fotbalul pasional între “judeţ” şi „naţională”
vineri, 14 noiembrie 2014
Două dintre cele mai bune produse ale fotbalului bănăţean vin "În prelungiri", alături de Florin Mihoc şi de profesorul Jackie Ionescu.
Despre viitorul fotbalului timişorean la
sâmbătă, 07 iunie 2014
Sâmbătă de la ora 17, emisiunea „În prelungiri” propune o formulă sută la sută fotbalistică, ce va veni cu noutăţi despre viitorul fotbalului timişorean.
RCM Timişoara a revenit pe Dan Păltinişanu la TVR Timişoara şi TVR 3
marţi, 27 mai 2014
După jocul spectaculos la debutul într-un meci oficial pe Dan Păltinişanu, campionii României la rugby au revenit pe arena emblematică a urbei pentru duelul cu Steaua Bucureşti.
Fotbal și gimnastică la
sâmbătă, 24 mai 2014
Sâmbătă 24 mai, de la ora 17, la emisiunea "În Prelungiri" am discutat despre fotbal și gimnastică.
vineri, 16 mai 2014
Cele mai incitante teme sunt legate de lupta pentru evitarea retrogradării din prima ligă şi cea pentru promovare, în liga a doua.
Fotbal și baschet la
vineri, 25 aprilie 2014
Sâmbătă, 26 aprilie de la ora 17, emisiunea „În prelungiri” prefaţează meciul lui Poli Timişoara de pe terenul Pandurilor din Târgu-Jiu.
În premieră: Rugby în nocturnă pe
marţi, 15 aprilie 2014
Campioana ultimelor două ediţii la rugby, RCM UVT Timişoara, revine după 40 de ani pe cea mai importantă arenă a Banatului, Stadionul Dan Păltinişanu. În premieră pentru un meci de rugby, acesta se va disputa în nocturnă.
Fotbal și K1 la
sâmbătă, 12 aprilie 2014
La "În Prelungiri" discutăm despre competițiile importante ale săptămânii.
sâmbătă, 05 aprilie 2014
Două partide cu grad ridicat de interes desfășurate la Timișoara în acest weekend la fotbal și rugby sunt analizate la "În Prelungiri".
Un nou început pentru RCM Universitatea Timişoara, campioana României la rugby
vineri, 04 aprilie 2014
Sub bagheta lui Chester Williams, bănăţenii şi-au adjudecat două titluri. Drumul este continuat de Daniel de Villiers, tehnicianul sud-african având de lucrat în primul rând la capitolul motivaţie, cu un lot păstrat în bună măsură din sezonul trecut.
vineri, 28 martie 2014
Între aceste extreme discutăm despre fotbal și baschet dar ne pregătim și de gala de box.
Sâmbătă, 29 martie, Timişoara devine capitala boxului românesc
marţi, 25 martie 2014
Cinci titluri naţionale sunt disputate în ring de cei mai valoroşi pugilişti profesionişti ai momentului.
Debutul sezonului la fotbal și rugby la
sâmbătă, 01 martie 2014
După pregătirile de iarnă echipele de fotbal și rugby sunt gata de noul sezon.
Alegerile din fotbal - la
vineri, 21 februarie 2014
Alegerile pentru șefia fotbalului românesc, atât la nivelul forurilor județene cât mai ales la vârful federației, intră în linie dreaptă.
Box și fotbal la
sâmbătă, 15 februarie 2014
O singură victorie şi doar patru goluri marcate este bilanţul modest al ACS Poli din cele nouă meciuri amicale disputate în această iarnă.
Baschet feminin de la Arad în direct la TVR Timișoara
miercuri, 12 februarie 2014
Ultima reprezentaţie pe teren propriu în Liga Europei Centrale pentru campioana României la baschet feminin, UVG ICIM Arad, este în faţa revelaţiei din competiţia internă din Cehia, Valosun Brno.
Badminton și bugetul alocat sportului la
vineri, 07 februarie 2014
Timișoara are cea mai importantă alocare de bani pentru sport de la bugetul local, 7 milioane la fotbal pentru ACS Poli Timișoara și câte 3 milioane la baschet și rugby pentru prim-divizionarele BC Timișoara, respectiv RCM.
vineri, 31 ianuarie 2014
În pauza competițională,  la Timişoara facem analize, calcule şi prefaţăm evenimentul important pentru fotbal din 5 martie: alegerile pentru preşedinţia FRF.
Miercuri în direct de la Arad: baschet la TVR Timișoara
marţi, 28 ianuarie 2014
Miercuri, 29 ianuarie de la 18.30 în direct la TVR Timişoara şi TVR 3, campioana României şi deţinătoarea trofeului european primeşte vizita celui mai redutabil adversar al grupei, pe conaţionalele din Alba Iulia.
vineri, 24 ianuarie 2014
Discutăm despre cele mai recente evenimente de la UTA dar și despre viitoarea confruntare Timișoara- Arad la baschet feminin.
Pregătiri pentru noul sezon la rugby și fotbal la
vineri, 17 ianuarie 2014
Echipele reprezentative ale Timișoarei la fotbal și rugby pregătesc viitorul sezon competițional cu obiective și așteptări diferite.
Aradul și Timișoara încep noul an sportiv la
vineri, 10 ianuarie 2014
Baschetul deja a început, din păcate cu stângul. La fotbal încep pregătirile pentru retur. Ce ne va aduce 2014 pe plan sportiv?
Ediție specială
vineri, 03 ianuarie 2014
Redacțiile de limba română ale televiziunilor publice din Szeged și Novi Sad au realizat de-a lungul timpului numeroase filme documentare având ca personaje principale sportivi români.
Final de sezon 2013 la „În prelungiri”
vineri, 20 decembrie 2013
Fotbal şi baschet la ultima ediţie, în direct, a emisiunii „În prelungiri” din 2013.
Fotbal, handbal și motociclism la
sâmbătă, 14 decembrie 2013
Sâmbătă, de la ora 17, „În prelungiri” vine cu ultimele noutăţi după meciul Dinamo – Poli dar şi cu detalii de la Campionatul Mondial de handbal feminin şi perspectivele motociclismului românesc.
Emerich Dembrovschi a venit în premieră la
vineri, 06 decembrie 2013
Fotbalistul despre care legenda spune că ar avea statuie în Mexic, Emerich Dembroschi, a fost în premieră în emisiunea de sâmbătă, 7 decembrie.
Baschet european cu ICIM Arad în direct și exclusivitate la TVR Timișoara
luni, 02 decembrie 2013
BC UVG ICIM Arad continuă seria victoriilor pe linie în actualul sezon, fie că e vorba de campionat sau cupă în competiţia internă, fie de Liga Europei Centrale.
vineri, 29 noiembrie 2013
Aradul nu are velodrom, nu are condiţii pentru antrenamentele de ciclism, dar are o sportivă campioană a României: Alexandra Lazăr.
Baschet feminin: ICIM Arad în direct și exclusivitate la TVR Timișoara
sâmbătă, 16 noiembrie 2013
UVG ICIM Arad, campioana României în baschetul feminin, revine la TVR 3 şi TVR Timişoara în competiţia europeană pe care şi-a adjudecat-o în sezonul trecut, Liga Europei Centrale.
joi, 14 noiembrie 2013
Drumul tricolorilor spre Rio trece prin Grecia, dar se trăieşte cu pasiune şi la Timişoara.
Finaliști ai Campionatului Mondial de dans sportiv la
marţi, 05 noiembrie 2013
Deși încă nu au împlinit 17 ani, Andra Păcurar şi Alexandru Miculescu au participat la  finala Campionatului Mondial de dans sportiv desfăşurată la finalul săptămânii trecute în Spania.
19 octombrie 2013: minifotbal si fitness la
vineri, 18 octombrie 2013
Ediţia din 19 octombrie aduce campioni europeni la minifotbal şi campioni naţionali la fitness în studioul emisiunii, ca de obicei de la ora 17.00 în direct la TVR Timişoara şi TVR3.
 • 02:30
  Selfie
 • 03:00
  Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual
 • 03:30
  Minorităţi în limba rromă
 • 04:00
  Descoperă vestul
 • 07:00
  Satul meu
 • 07:30
  Actual Regional
 • 09:00
  Tableta de sănătate
 • 10:00
  Minorităţi în limba rromă
 • 10:30
  Magazin minorități
 • 11:30
  Satul meu
 • 12:00
  Actual Regional
 • 13:30
  Selfie
 • 14:00
  Descoperă vestul
 • 14:30
  Întâlniri esențiale
 • 15:00
  Regatul Sălbatic
 • 15:30
  Minorităţi în limba maghiară
 • 16:00
  Prim plan obiectiv – direct
  prima parte
 • 17:00
  Telejurnal regional TVR 3
 • 17:30
  Arhiva TVR Timișoara
 • 18:00
  Telejurnal Regional TVR TM
  -direct
 • 18:30
  Istorii ascunse
 • 19:00
  ACTUAL REGIONAL – direct
 • 20:30
  Sarea în bucate
 • 21:00
  Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual
 • 21:30
  Minorităţi în limba maghiară
 • 22:00
  Prim plan obiectiv
  prima parte
 • 23:00
  Telejurnal regional TVR 3
 • 23:30
  Arhiva TVR Timișoara
 • 00:00
  Telejurnal Regional TVR TM
 • 00:30
  Istorii ascunse
 • 01:00
  Actual Regional
 • 02:30
  Sarea în bucate
 • 03:00
  Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual
 • 03:30
  Minorităţi în limba maghiară i