Prezintă "Sarea în bucate"
În perioada premergătoare Crăciunului, tradițiile locale își fac simțită prezența cu o intensitate aparte, iar ...
În inima Banatului, răchia devine mai mult decât o simplă băutură; ea reprezintă un simbol al tradiției locale și ...
Noi vă zicem, voi traduceți, căci așa sună de multe ori graiul bănățean - ca o limbă străină: „Punem în coș bobii ...
Satele din Banat, cu peisajele lor pitorești și tradițiile bogate, păstrează amintiri despre o formă de ...
Emisiunea "Sarea în bucate" ne invită într-o fascinantă călătorie culinară la Târnova, în județul Caraș-Severin, ...
În inima Banatului, conceptul de „AINFOR” capătă nuanțe profunde, îmbinând tradiția cu modernitatea.
Într-o lume din ce în ce mai globalizată, păstrarea limbilor și dialectelor locale devine o provocare esențială ...
În satul Gherteniș, o parte esențială a culturii culinare locale este reprezentată de „cucnă”, un termen specific ...
Cuvintele folosite de comunitățile din diverse regiuni ale României reflectă nu doar cultura locală, ci și ...
Un proiect inedit de redescoperire a limbii vorbite în Banat. Toate poveștile sunt veritabile, rostite în grai ...
În contextul expansiunii gastronomiei moderne, emisiunea „Sarea în bucate” își propune să aducă în prim-plan ...
Zacusca, un preparat emblematic al bucătăriei est-europene, se bucură de o popularitate deosebită datorită savoarei ...
În inima Munților Almăjului, vechea colibă a lui uica Vidu de la Bănia ne invită să rememorăm o viață străveche, ...
Muzeul Satului Bănățean din Timișoara a fost, timp de două zile, scena unui eveniment deosebit, Festivalul ...
Localitatea Apateu din județul Arad este renumită pentru cultura sa de piparcă de boia, un ardei roșu utilizat în ...
Macea este cunoscută nu doar pentru peisajele sale idilice, ci și pentru tradițiile culinare care îmbină ...
Nu are decât 16 ani, iar poveștile lui legate de mori încep de la 3-4 ani, când fugea de acasă și părinții îl ...
Ilidia, supranumită și mica Americă, ne deschide rețetarul cu mâncăruri tradiționale și descoperim o rețetă ...
I se spune ciuspais sau țușpais și de cele mai multe ori se prepară din dovlecel. Felul ăsta de mâncare este ...
Marți, 11 iunie, de la 20:30, am urmărit o nouă ediție "Sarea în bucate" la TVR Timișoara.
Vineri, 14 iunie, de la ora 16:30, la TVR Timișoara, echipa emisiunii "Sarea în bucate" a ajuns la Slatina Nera, ...
În curând, mâncare ciobănească la "Sarea în bucate"!
Doda Viorica Lazăr de la Seceni are peste 80 de ani și încă mai țese la război.
Ediție specială de 1 Mai la "Sarea în bucate", miercuri, de la 16:00, la TVR Timișoara.
Premieră la "Sarea în bucate", marți, 12 martie, de la 20:30, la TVR Timișoara. Miercuri, 13 martie, de la 13.30, ...
Sarea în bucate, selecțiuni: Noi vă predăm rețeta de gogoși pas cu pas, ca să nu mai fiți nevoiți să trageți cu ...
Vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Sarea în bucate" despre ghebanița sârbească cu brânză sărată de oaie ...
"Sarea în bucate" îl are invitat la ediția specială de Sărbători, pe chef Paul.
Urmărim o ediție "Sarea în bucate" despre ceea ce înseamnă gastronomie bănățeană. Marți, 5 decembrie, de la 20.30, ...
Poftiți de vizionați rețetele de la "Sarea în bucate", marți, de la 20:30, în premieră la TVR Timișoara!
Cu Dosia Vela de la Armeniș, județul Caraș-Severin, punem în evidență pătrunjelul românesc autentic într-un produs ...
Marți, 31 octombrie, la TVR Timișoara, de la 20:30, urmărim în premieră o ediție "Sarea în bucate".
Marți, 24 octombrie, de la 20.30, pe TVR Timișoara, a fost difuzată în premieră o ediție "Sarea în bucate".
De luni, 16 octombrie, emisiunea "Sarea în bucate" se vede și la TVR 2 începând cu ora 17.30, în fiecare zi de ...
Din 3 octombrie, "Sarea în bucate" începe un nou sezon. Marți de la ora 20:30.
Pismet ori pecmez, oricum i-ai zice, magiunul ăsta e miraculos. Fără zahăr, fiert în propria-i dulceață, pecmezul ...
Cum pregătim bobalche de post, fierte în apă și tăvălite prin mac cu zahăr și prin nucă măcinată fin? Marți, 8 ...
Marți, 18 iulie, de la ora 20.30, am aflat secretul preparării păturatei cu crumpi, la emisiunea „Sarea în bucate”.
Marți, 4 iulie, am avut premieră la "Sarea în bucate", de la ora 20:30, la TVR Timișoara.
Marți, 20 iunie, de la 20.30, la TVR Timișoara, am văzut cum este realizată "zeama de brozbe".
La "Sarea în bucate" aflați care este cel mai bun grătar pentru mititeii perfecți. Claudiu Uzoni de la Reșița ne ...
Marți, la „Sarea în bucate” am văzut în premieră o ediție dedicată mititeilor, la TVR Timișoara, de la 20.30.
Ediţia emisiunii "România în bucate", realizată de colegii de la TVR Timişoara, difuzată luni, 22 mai, ora 17.30, ...
"5 oameni au reușit în 5 ore să prindă un porc de mangaliță", ne povestește Radu Stoica de la Sohodol, care își ...
Ediţia emisiunii "România în bucate", realizată de colegii de la TVR Timişoara, difuzată luni, 1 mai, la TVR2, la ...
Premieră la "Sarea în bucate", marți, 25 aprilie, ora 18.00, la TVR Timișoara.
Ediţia emisiunii "România în bucate", realizată de colegii de la TVR Timişoara, difuzată luni, 24 aprilie, ora ...
Luni, 17 aprilie, de la 21.00, pe TVR Timișoara, am văzut o ediție specială de Paștele ortodox și am aflat ...
Ediţia emisiunii "România în bucate", realizată de colegii de la TVR Timişoara, difuzată luni, 10 aprilie, ora ...
Urmărim la TVR Timișoara o nouă ediție la "Sarea în bucate". Prezintă - Dan Liuț, realizator - Veronica Mihoc.
Marți, "Sarea în bucate" are premieră pe TVR Timișoara de la 20.30! Ajungem în Ținutul Moților, la Sohodol, județul ...
În vremea copilăriei bunei Arzălea, desertul nu era nici pe departe atât de diversificat ca astăzi.