loader

PREZENTATORI Logo

Adrian Cireap

Realizator emisiunea "Satul meu"

Adriana Pinti

Am fost reporter de teren, am facut mii de transmisiuni în direct, am realizat și moderat emisiuni. Acum, "Forum Economic" este o provocare pe care am acceptat-o cu plăcere.​

Ana Maria Chevereșan

Sunt Ana Maria Chevereșan, reporter și prezentator, jurnalist de știri din prima clipă în care am luat microfonul în mână și determinată să joc mai departe tot pe terenul evenimentelor care se întâmplă aici și acum.

Andrei Borosovici

Realizator și prezentator la “Magazin Minorități” și "Minorități în limba slovacă".

Claudiu Arieșan

A realizat și prezentat peste 250 de emisiuni live sub genericele Dialog spiritual, Axios, Spirit și credință, pentru TVR Timișoara, Trinitas TV, TVR 2 și TVR 3, participând ca invitat la alte câteva sute de emisiuni de radio și televiziune.

Cosmin Jitariuc

Prin adrelina transmisiunilor în direct din zone de conflict, reportaje și documentare, coordonarea jurnalelor de știri sau moderarea emisiunilor de actualitate, Cosmin a ales televiziunea cu tot ce înseamnă ea: împliniri, dezamăgiri, bucurii, tristeți, echipă și iarăși împliniri.

Cristina Băican

Pentru mine, televiziunea este un mod prin care reușesc să spun de fiecare dată o poveste; să aduc o istorie mai aproape de cei care ne privesc.

Dan Liuț

Prezintă "Sarea în bucate"

Daniel Lucacela

Este realizatorul emisiunii lunare în limba croată la TVR Timișoara.

Daniel Spătaru

Realizează "Minorități în limba germană" la TVR Timișoara.

Dejan Perinacz

Realizatorul emisiunii în limba sârbă care se difuzează săptămânal pe TVR Timişoara şi care se străduieşte să reflecteze bogata activitate a counităţii sârbe din România, să evidenţieze personalităţi istorice dar şi contemporane, precum şi oameni tineri care fac cinste comunităţii noastre.

Diana Bogea

Pasiunea pentru călătorii o are de când se știe. Pasiunea pentru televiziune, cam tot de pe atunci. Așa încât emisiunea “Drumuri aproape” este, pentru Diana Bogea, combinația perfectă. De aproape 20 de ani descoperă locuri numai bune de vizitat, cu povești minunate si oameni care le dau viață.

Diana Vitan Martinaș

Antreprenoare cu experiență în domeniul medical, cu studii în inginerie managerială, drept si asistență socială, care acum urmează un doctorat în antreprenoriat.

Dite Dinesz

Realizează seria de reportaje „Izolaţi în România”.

Felicia Stoian

Prezintă „Cântecul de acasă” și „Cântec și poveste”, edițiile realizate la TVR Timișoara.

Florin Mihoc

Florin Mihoc este una dintre cele mai cunoscute prezenţe pe ecranele Televiziunii Române. De la programe de divertisment pentru tineret şi până la transmisiuni sportive în direct, Florin Mihoc a moderat o largă varietate de emisiuni şi a reuşit să atragă de fiecare dată publicul telespectator.

Ionela Gogoț

La TVR Timișoara restitui istoria trăită și povestită prin expresia reportajului și a filmului documentar.

Luisa Tîrcă

Luisa Tîrcă face parte din echipa TVR din anul 2016 când a şi debutat în televiziune după o experienţă de şase ani de radio.

Mihaela Bumbuc

Prezintă și realizează "Minorități în limba ucraineană"

Mircea Barbu

Prezintă "Minorități în limba romă"

Monica Pavel

Monica Pavel realizează emisiunea în limba italiană din 2017.

Nicoleta Ciocani

Născută și crescută la Dudeștii Vechi, Nicoleta Ciocani este realizatoarea și prezentatoarea emisiunii în limba bulgară la TVR Timișoara.

Peter Keresztes

Este realizatorul emisiunii în limba maghiară la TVR Timişoara din 2013.

Ramona Boroșovici

Fac parte din echipa TVR Timișoara de aproape 17 ani. Am lucrat în Departamentul Știri al TVR Timișoara, unde am fost reporter de teren, moderator și corespondent pentru Jurnalele TVR. Apoi am trecut la Departamentul Programe al TVR Timișoara, unde și în prezent activez. Realizez și moderez emisiunea "Actual Regional", care abordează teme de actualitate din mai multe domenii.

Robert Șerban

De peste 10 ani, realizează și moderează, la TVR Timișoara, emisiunea “Piper pe limbă”, cadru de dialog cu personalități ale culturii române și de prezentare a noutăților editorial importante.

Roxana Morun

Jurnalist de peste 30 de ani. Nimic din munca unui om de televiziune nu ii este străin. A realizat numeroase reportaje , emisiuni pentru copii, tineri și femei , dar mai ales emisiuni complexe, culturale și de divertisment.

Tania Stavilă Ţunaş

Producțiile care-i poartă semnătura s-au difuzat, de-a lungul anilor, pe TVR Timișoara, TVR 3, TVR Cultural şi TVR Internațional.

Veronica Mihoc

De peste 10 ani, Veronica Mihoc vă face poftă cu emisiunea „Sarea în bucate"– cel mai longeviv cooking show din România.

11:00 Sarea în bucate (R)

(Reluare)

11:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara