loader
Foto

Galerie foto

19 octombrie 2013: minifotbal si fitness la "În Prelungiri"

Ediţia din 19 octombrie aduce campioni europeni la minifotbal şi campioni naţionali la fitness în studioul emisiunii, ca de obicei de la ora 17.00 în direct la TVR Timişoara şi TVR3.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Nicu Costândana este titular în lotul României la minifotbal care s-a întors din Creta cu cel de al patrulea titlu european din istorie, o performanţă impresionantă pentru o disciplină sportivă aflată la început de drum în ţara noastră. Nu va lipsi nici profesorul Jackie Ionescu, invitatul permanent al formatului, cu analize şi comentarii interesante în jurul Ligii secunde seria de vest la fotbal, dar şi a "mişcărilor de trupe" în interiorul prim-divizionarei ACS Poli Timişoara.

(w882) fitness

Partea secundă vine cu doi campioni naţionali la discipline sportive aflate în plină expansiune de imagine, fitness şi powerlifting. Andreea Sandici are cel mai în formă trup iar Bogdan Văipan este câştigătorul celor mai puternici bărbaţi.
(w882) fitness2

11:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara