loader
Foto

A doua ediţie a Bienalei Internaţionale de Grafică Mică de la Arad

Evenimentul de la Arad a reunit expozanţi din cele mai importante centre artistice ale României, dar pe simeze se află şi lucrări ale unor plasticieni din Ungaria, Polonia, Anglia şi Mexic.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

260 este numărul exponatelor selectate şi sunt reprezentative pentru toate tehnicile graficii: fotografia originală, grafica digitală, tehnicile mixte şi cele de gravură.

Amănunte aflăm, în direct, de la curatorul bienalei, Adrian Sandu şi de la Ioan Paul Colta, expozant.

Proiectul „EnviArch” reprezintă o colaborare între Universitatea de Vest din Timişoara şi Universitatea din Szeged. Scopul acestuia este dezvoltarea laboratoarelor de geocronologie şi geofizică întru salvarea siturilor arheologice şi, extrem de important, pentru o mai lesne rezolvare a problemelor de mediu.

Ne sunt alături, în direct, coordonatorul proiectului, dr. Petru Urdea dimpreună cu dr. Dorel Micle, expert intern.

La finele acestei luni va avea startul stagiunea cu numărul 23 a Fundaţiei Culturale Artmedia din Timişoara. Preşedintele acesteia, doamna Doina Popa, propune iubitorilor de teatru spectacolul „Freac Show”, scris, regizat şi interpretat de către Florin Piersic jr. Un „one man show” în care Piersic interpretează nu mai puţin de 13 roluri este, categoric, demn de trecut în calendarul fiecăruia dintre noi.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, marţi 18.11.2014 la ora 20.00 cu reluare miercuri 19.11.2014 la ora 11.30.

 

1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

2:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara