loader
Foto

Galerie foto

ACS Poli… şi socoteala de acasă. Invitați Nicolae Robu și Daniel Stanciu

Nici nu a trecut bine euforia revenirii în liga întâi că la Timişoara se fac planuri pentru un sezon de la care se aşteaptă cupe europene.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În căutarea sponsorilor dar şi a publicului pierdut în ultima perioadă, autorităţile locale încearcă să găsească cartea câştigătoare, primul as din mâneca acestora părând să fie noul manager general al echipei, Daniel Stanciu.

Constrâns pe de o parte de îndelung clamata „zgârcenie” din strategia financiară a clubului şi având, pe de altă parte, obiectivul de a readuce Timişoara fotbalistică în Europa, Stanciu are puţin timp la dispoziţie pentru a se decide împreună cu Dan Alexa în privinţa numelor ce vor evolua pe „Dan Păltinişanu”.

În timp ce ACS-ul anunţă că a primit culorile şi dreptul de a redeveni Poli, primarul Nicolae Robu are de trecut un nou obstacol: interpretarea legii de finanţare a sportului din bani publici, aspect ce ar arunca în aer nu doar fotbalul, ci aproape întreaga structură a sportului timişorean.

Sâmbătă, profesorul Jackie Ionescu „va arbitra” dialogul dintre Daniel Stanciu şi primarul Nicolae Robu.

Avem cu toții întrebări pe care am vrea să le punem invitaților. Vă invităm să adresați întrebările dvs. pe pagina de Facebook a emisiunii: facebook.com/InPrelungiri.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 30.05.2015 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 31.05.2015 de la 1.45.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara . Înregistrarea emisiunii (dacă este disponibilă) poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)

13:30 Istorii ascunse (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara