loader
Foto

Galerie foto

ACS Poli… şi socoteala de acasă. Invitați Nicolae Robu și Daniel Stanciu

Nici nu a trecut bine euforia revenirii în liga întâi că la Timişoara se fac planuri pentru un sezon de la care se aşteaptă cupe europene.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În căutarea sponsorilor dar şi a publicului pierdut în ultima perioadă, autorităţile locale încearcă să găsească cartea câştigătoare, primul as din mâneca acestora părând să fie noul manager general al echipei, Daniel Stanciu.

Constrâns pe de o parte de îndelung clamata „zgârcenie” din strategia financiară a clubului şi având, pe de altă parte, obiectivul de a readuce Timişoara fotbalistică în Europa, Stanciu are puţin timp la dispoziţie pentru a se decide împreună cu Dan Alexa în privinţa numelor ce vor evolua pe „Dan Păltinişanu”.

În timp ce ACS-ul anunţă că a primit culorile şi dreptul de a redeveni Poli, primarul Nicolae Robu are de trecut un nou obstacol: interpretarea legii de finanţare a sportului din bani publici, aspect ce ar arunca în aer nu doar fotbalul, ci aproape întreaga structură a sportului timişorean.

Sâmbătă, profesorul Jackie Ionescu „va arbitra” dialogul dintre Daniel Stanciu şi primarul Nicolae Robu.

Avem cu toții întrebări pe care am vrea să le punem invitaților. Vă invităm să adresați întrebările dvs. pe pagina de Facebook a emisiunii: facebook.com/InPrelungiri.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 30.05.2015 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 31.05.2015 de la 1.45.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara . Înregistrarea emisiunii (dacă este disponibilă) poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

23:30 Regatul Sălbatic

0:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara