loader
Foto

Galerie foto

Alege să citeşti, cu TVR Timişoara!

TVR Timişoara şi Asociaţia Editorilor de Carte din România vă invită să participaţi la concursul organizat cu ocazia Salonului de Carte Bookfest Timişoara.

 

Andrei Borosovici
Tania Stavilă Ţunaş
Veronica Mihoc
Regional Cafe
Ora regiunii

Dacă iubeşti cărţile sau îţi place să citeşti, urmăreşte emisiunile "Regional Cafe TVR Timişoara" (ediţiile din 24 martie, 25 martie, 1 aprilie) şi “Ora Regiunii” (ediţiile din 24 martie, 29 martie şi 31 martie)!

Poţi câştiga premii în cărţi oferite în cadrul Salonului de Carte Bookfest Timişoara, ce va avea loc în perioada 31 martie-3 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri.

Regulamentul Concursului:

La acest concurs poate participa orice persoana fizică cu domiciliul stabil în România, exceptând angajaţii şi colaboratorii permanenţi ai S.R.T.V., dar şi rudele sau afinii de gradul I ai acestora. Participanţii acceptă şi se supun prevederilor prezentului Regulament de Concurs.

Premiile constând în vouchere care pot fi valorificate pe parcursul Salonului de Carte Bookfest Timişoara, pot fi obţinute intrând în direct pe telefon în emisiunile “Regional Café TVR Timişoara” şi “Ora regiunii”.

(w882)

Se ia în considerare primul apel telefonic după anunţarea concursului de către moderator. Numărul de telefon al concursului este 0256 201 043, iar persoana este desemnată câştigătoare în momentul în care îşi va da numele, prenumele şi numărul de telefon.

Numele câştigătorului va fi publicat online în aceeaşi zi, atât pe pagina de facebook a emisiunii, cât şi pe pagina de facebook a TVR Timişoara.

Câştigătorul are obligaţia să se prezinte, în perioada 31 martie -3 aprilie, între orele 10-20, la Salon de Carte Bookfest Timişoara 2016, organizat la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, pentru a intra în posesia premiului (un voucher în valoare de 100 de lei).

În cadrul emisiunilor menţionate vor avea loc câte două concursuri.

Organizatorul garantează drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, prin înregistrarea notificării având ca scop reclamă, marketing si publicitate în registrul de evidenta a datelor cu caracter personal. Prin participarea la concurs, câştigătorii îşi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal menţionate în regulament şi pentru publicarea numelui şi prenumelui pe site. Informaţiile furnizate de către participanţii câştigători pot fi folosite de către organizator şi sponsor pentru validarea, acordarea premiilor şi în scopuri de reclamă, jurnalism, marketing şi publicitate. Refuzul câştigătorilor de a furniza datele personale pentru validarea şi acordarea câştigurilor determina neacordarea acestora.

Regulamentul poate fi accesat şi pe paginile de Facebook:

https://www.facebook.com/Regional-Cafe-TVR-Timisoara

https://www.facebook.com/OraRegiunii

https://www.facebook.com/TVRTimisoara

Succes!

(w882)

 

4:00 Descoperă vestul

7:00 Timișoara CCE (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara