loader
Foto

Despre corupţia din administraţia publică, luni, la "Ediţia de vest"

Toţi preşedinţii consiliilor judeţene din vestul ţării, Timiş, Caraş Severin, Hunedoara şi Arad sunt în conflict cu legea.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Final de săptămână agitat pentru procurorii DNA. Preşedintele CJ Arad, Nicolae Ioţcu, a fost reţinut vineri şi arestat preventiv pentru 29 de zile pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

Vineri 24.07.2015 preşedintele CJ Arad a fost prins în flagrant în timp ce primea 10 mii de euro mită, a doua tranşă din suma de 40 de mii de euro pe care urma să o primească pentru atribuirea unui contract de lucrări la spitalul judeţean Arad.

Şi tot vineri procurorii DNA l–au reţinut pe primarul din Herculane, Caraş Severin, Nicuşor Vasilescu. Edilul este acuzat de abuz în serviciu şi conflict de interese, într-un dosar ce vizeaza tranzacţii ilegale cu terenuri. Împreună cu primarul a fost reţinută şi jurista primăriei, Aurelia Dumitrache, care deţine funcţia de secretar al oraşului.

În aceeaşi zi s–au desfăşurat noi percheziţii şi la Primăria din Timişoara. Este pentru a patra oara cand procurorii DNA ridica documente de la Primaria Timisoara. Ancheta despre vânzarea imobilelor pe legea 112/1995 vizează judecători, procurori, polițiști, dar și mai multe familii de romi care au pus mana pe mai multe case pe de bulevardul Loga din Timisoara.

Invitați în studio sunt Dragoş Boţa (jurnalist Pressalert), Lucian Vasile (jurnalist Special Arad) și Cristian Franţ (jurnalist România curată).

Emisiunea se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3 luni 27.07.2015 la ora 17:00, cu reluare pe TVR 3 marţi 28.07.2015 la ora 00:30.

15:30 Întâlniri esențiale

16:00 Caravana TVR 3

 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara