loader
Foto

Galerie foto

AMBASADA - un proiect de reconversie culturală

La finele lui 2014 cei de la PLAI, alături de cei de la NESsT, dar şi cei de la o organizație nouă, Civitas, au început împreună aventura unei intreprinderi sociale într-un spaţiu care a trăit o reconversie culturală.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

AMBASADA va crea alături de partenerii săi locuri de muncă pentru 6 persoane care fac parte din categorii vulnerabile, oferindu-le astfel nu numai oportunităţi de certificare şi creștere profesională, cât experiența unui mediu creativ bogat, care te face şi te ajută să contruieşti.

Cu facilitati şi servicii gratuite pentru mediul creativ şi non-profit, AMBASADA așteaptă în egală măsură ONG-uri, freelanceri, artişti, muzicieni, oameni pasionaţi, companii, să pună la cale un proiect, training, eveniment, sau o simplă ieşire la cafea.

AMBASADA va genera mai multe tipuri de evenimente-conținut: întalniri şi târguri de breaslă, training-uri şi sesiuni de pregătire pe diferite teme de interes pentru organizaţii şi mediul non-profit, întâlniri cu AMBASADorii, sesiuni de coaching şi consultări pe care specialiştii implicaţi le oferă cu titlul gratuit ONG-urilor și comunității creative, Master Classes, repetiții cu public cu sistem silent, concerte, proiecții de film sau instalaţii artistice.

Despre cum s-a transformat spaţiul unei foste fabrici timişorene într-un spaţiu cultural şi despre viitoarele proiecte ce se vor derula aici aflăm de la Andreea Iager Tako si Norbert Tako.

Asociaţia Noi Re-Creăm are o propunere pentru îndrăgostitele de vintage şi handmade: Vintage&Handmade de Valentine’s Day.

Târgul se va desfăşura la Porto Arte în 14 şi 15 februarie şi, spun organizatorii, va avea de toate: haine create de designeri timișoreni, haine Vintage colecționate de pasionații de fashion, accesorii, obiecte vintage și handmade, inimioare dulci și inimioare muzicale, premii de la Valentin la roata norocului și mai ales o atmosfera caldă și plăcută.

Vine cu amanunte în studioul „Orei regiunii” Nadina Ciobanu, de la Noi Re-Creăm.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 11.02.2015 la ora 20.00, cu reluare joi 12.02.2015 la ora 11.30.

(w882)

22:00 Cântecul de acasă (R)

(Reluare)

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara