loader
Foto

Galerie foto

Aniversare în fotbalul timişorean sărbatorită pe două stadioane

Ziua de 4 decembrie are o semnificaţie aparte pentru fotbalul timişorean, fiind data la care s-a înfiinţat clubul Politehnica.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

La final de an 2015 culorile alb şi violet şi denumirea de Poli sunt revendicate de două grupări cea din Liga I, ACS şi cea din liga a treia, ASU astfel că împlinirea a 94 de ani de la fondarea grupării va fi sărbatorită atât pe „Dan Păltinişanu” cât şi pe „Ştiinţa”.

Discutăm acest subiect împreună cu jucătorul lui ACS Poli, Cristian Melinte şi cu agentul FIFA, Cristea Opria.(w500)

De asemenea vom trage concluziile după încheierea sezonului de tomana în liga secundă, seria vestică cu detaliile obişnuite (rezultate, clasamente, rezumate).

În partea a doua vom discuta despre Gala „Danger Super Fight” ce va avea loc astăzi începând cu ora 20 la Sala Constantin Jude din Timişoara şi care va reuni nume importante din K1, Sorin „Pantera” Tănăsie, Alex Petchescu sau Vali Petcuţ fiind câteva dintre ele.

Ultimul se va bate pentru centura mondiala la categoria grea, versiunea WETKA. În studio vor veni cunoscutul Ciprian Sora, alaturi de organizatorul galei Ginardo Gaşpar.

Emisiunea "În Prelungiri" a fost transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 5.12.2015 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 6.12.2015 de la 1.45. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

11:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara