loader
Foto

Ansamblul Banatul la 45 de ani

Sărbătoarea Ansamblului Banatul din Timişoara constă într-un eveniment la Teatrul Naţional din Timişoara, transmis în direct de TVR Timișoara pe TVR 3.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Joi 4 iunie de la ora 20.00 vă dăm întâlnire cu emisiunea Cântec şi Poveste în straie de sărbătoare : “Spectacol Aniversar BANATUL – 45 de ani”.

Regia spectacolului este semnată de maestrul coregraf Nicolae Stănescu. Crâmpeie din istoria ansamblului Banatul reflectate în scurte filmuleţe realizate de Televiziunea Română dar şi suite de jocuri în premieră vor putea urmări in direct telespectatorii si cei prezenţi în sala Teatrului Naţional.

Interpreţii Carmen Popovici Dumbravă, Liliana Laichici, Dumitru Teleagă şi Adrian Stanca vor aduce în spectacol buchete de cântece din mai toate zonele folclorice dar si vechi melodii de petrecere.

Invitată specială la sărbătoarea ansamblului Banatul din Timişoara este Niculina Stoican. Nu vor lipsi nici momentele surpriză, pregătite cu mare grijă de organizatori.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 4.06.2015 de la ora 20.00 iar pe TVR Timișoara duminică 7.06.2015 de la ora 19.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara . Înregistrarea emisiunii (dacă este disponibilă) poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

19:00 În prelungiri – direct

20:30 Lumea de aproape

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara