loader
Foto

Galerie foto

Ansamblul Semenicul din Reșița la "Cântec și Poveste"

Duminică 17 noiembrie 2013 vă invităm să urmăriţi la Cântec şi poveste a doua parte a emisiunii dedicată ansamblului Semenicul din Reşiţa.

 

Felicia Stoian
Diana Bogea
Cântec și poveste

În studioul TVR Timişoara continuăm povestea ansamblului Semenicul din Reşiţa împreună cu Gheorghe Tunea (directorul Casei Creaţiei Caraş Severin) şi Nistor Ghimboaşă (coregraful ansamblului Semenicul).

Orchestra Semenicul dirijată de Petrică Viţa însoţește dansatorii ansamblului și pe interpreții Mirabela Delia Bârlea, Titian Puichiţă, Ramona Viţa.

Arhiva TVR ne reamintește de interpreti valorosi ai cântecului romanesc precum Maria Ciobanu, Ion Dolănescu, Florica Bradu, Iosif Ciocloda, Benone Sinulescu – colaboratori de nădejde ai ansamblului de pe Bârzava.

Întregim povestea cu suite de jocuri din Banat și formația de actuală de dansuri a ansamblului Semenicul.

Emisiunea este difuzată la TVR Timişoara duminică 17.11 de la ora 19.00 (cu reluare luni 18.11 noiembrie de la ora 10.00) și pe TVR 3 joi 21.11 de la ora 20.00 (cu reluare vineri 22.11 noiembrie de la ora 9.00).

(w882)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara