loader
Foto

Galerie foto

Aradul și Timișoara încep noul an sportiv la "În Prelungiri"

Baschetul deja a început, din păcate cu stângul. La fotbal încep pregătirile pentru retur. Ce ne va aduce 2014 pe plan sportiv?

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Prima disciplină sportivă care a intrat oficial în focurile competiţiei a fost baschetul. BC Timişoara şi BC UVG ICIM Arad au pierdut în deplasare meciurile tur din cadrul Cupei României şi aşteaptă să confirme pe teren propriu aşteptările suporterilor.

În studio sunt prezenţi doi dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi oameni din fenomen: Dragan Petricevici (reîntors la Timişoara după experienţa din Tunisia şi Georgia) şi Dan Moraru (consilier tehnic la Arad,  după 50 de ani petrecuţi neîntrerupt ca jucător, tehnician sau conducător în prima ligă).

(w882)

Chiar dacă în competiţia internă fotbalul românesc e abia la ora reunirii loturilor pentru noul sezon, febra transferurilor devine cel mai interesant şi comentat moment.

Cât de inspirate sunt staffurile în tentativa de a se întări pentru atingerea obiectivelor dezbatem împreună cu fostul internaţional Ioan Timofte, actualmente agent de jucători şi profesorul Jackie Ionescu, vicepreşedinte la ACS Poli Timişoara.

De la Arad liderul suporterilor UTA, Dan Proca, încearcă să scoată din ceaţă o situaţie cu care cea mai titrată echipă a provinciei nu s-a mai întalnit: cine mai conduce “Bătrâna Doamnă”?

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 11.01 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 11.01 la ora 23.30 și luni 13.01 la ora 15.30.

(w882)

 

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara