loader
Foto

Galerie foto

Aradul și Timișoara încep noul an sportiv la "În Prelungiri"

Baschetul deja a început, din păcate cu stângul. La fotbal încep pregătirile pentru retur. Ce ne va aduce 2014 pe plan sportiv?

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Prima disciplină sportivă care a intrat oficial în focurile competiţiei a fost baschetul. BC Timişoara şi BC UVG ICIM Arad au pierdut în deplasare meciurile tur din cadrul Cupei României şi aşteaptă să confirme pe teren propriu aşteptările suporterilor.

În studio sunt prezenţi doi dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi oameni din fenomen: Dragan Petricevici (reîntors la Timişoara după experienţa din Tunisia şi Georgia) şi Dan Moraru (consilier tehnic la Arad,  după 50 de ani petrecuţi neîntrerupt ca jucător, tehnician sau conducător în prima ligă).

(w882)

Chiar dacă în competiţia internă fotbalul românesc e abia la ora reunirii loturilor pentru noul sezon, febra transferurilor devine cel mai interesant şi comentat moment.

Cât de inspirate sunt staffurile în tentativa de a se întări pentru atingerea obiectivelor dezbatem împreună cu fostul internaţional Ioan Timofte, actualmente agent de jucători şi profesorul Jackie Ionescu, vicepreşedinte la ACS Poli Timişoara.

De la Arad liderul suporterilor UTA, Dan Proca, încearcă să scoată din ceaţă o situaţie cu care cea mai titrată echipă a provinciei nu s-a mai întalnit: cine mai conduce “Bătrâna Doamnă”?

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 11.01 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 11.01 la ora 23.30 și luni 13.01 la ora 15.30.

(w882)

 

22:00 Cântecul de acasă (R)

(Reluare)

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara