loader
Foto

Galerie foto

Arta implicată în social

Echipa campaniei „Help25” vă invită să participaţi la cea de-a treia ediţie a evenimentului caritabil “Dovleacul Roz”, ce va avea loc în 29 octombrie, de la ora 19.00, la Hotel Timişoara.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Ca şi în anii trecuti organizatorii vă asteaptă cu sute de dovleci roz, frumos împodobiţi şi ornaţi de către artişti plastici, tombolă, licitaţie, multe surprize şi un concert sustinut de Trupa FM.

Invitata serii va fi doamna Simona Amânar Tabără, ambasadoare a campaniei si femeia lunii noiembrie în Revista FEMEIA.

Fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi folosite pentru achiziţionarea materialelor didactice care vor fi folosite în desfăşurarea Programului de Educaţie medicală în cadrul şcolilor şi companiilor partenere.

Campania „Help25” a demarat în 1 octombrie 2013 şi este destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, având ca principale obiective implementarea unui program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesare achiziţionării unui mamograf pentru Asociaţia OncoHelp.

Ne vor fi alături Simona Amânar Tabără, precum şi Mihaela Ciotea şi Smaranda Marcu, iniţiatoare ale campaniei “Help25”.

Naţionalul timişorean a marcat, la finalul săptămânii trecute, punctul culminant al unui proiect de teatru social în care a sondat, exploatat şi transpus în limbaj artistic câteva dintre problemele cu care se confruntă adolescenţii, azi.

„Say it now!” este un spectacol – experiment prin care TNTm propune un ultra-necesar exerciţiu de sinceritate.

Un proiect finanţat prin Grantul EEA, oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein şi Guvernul României“ în cadrul programului “Promovarea diversităţii în cultură şi artă în cadrul patrimoniului cultural european”, finanţat prin Mecanismului Financiar SEE 2009-2014, conceput şi implementat de TNTm, în parteneriat cu Compania „B. Valiente” din Oslo. „Say it now!” îşi propune să implice teatrul în procesul de formare a tinerilor, să încurajeze creativitatea şi auto-comunicarea.

Echipa de creaţie a spectacolului este compusă din actorii Flavius Retea, Bogdan Spiridon, Ana Munteanu și Colin Buzoianu, regizorul Marcelino Martin Valiente, coregrafa Gunhild Bjørnsgaard, scenograful Brage Jonassen, compozitorul Sebastian Hamburger, video artistul Lucian Matei şi light designerul Ovidiu Zimcea.

Amănuntele legate de acest proiect le aflăm de la actorul Flavius Retea şi de la Codruţa Popov, coordonatoarea acestuia.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 26.10.2015 la ora 20.00, cu reluare marți 27.10.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

22:00 Cântecul de acasă (R)

(Reluare)

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara