loader
Foto

Galerie foto

Arta lui Ştefan Bertalan şi „Rezidenţi de nota 10”

Muzeul de Artă al Timişoarei găzduieşte o expoziţie-eveniment: „Ştefan Bertalan: Timişoara şi avangarda artelor europene”.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Creaţiile expuse datează din perioada 1965-1991 (planşe, desene, pictură, obiecte, fotografii) şi sunt, cu toatele, piese din colecţiile muzeului.

Despre acest „cavaler al anticonformismului” care a fost Ştefan Bertalan vorbim, în această seară, cu unul dintre foştii lui studenţi, arhitectul Vlad Gaivoronschi şi cu directorul Muzeului de Artă, Victor Neumann.

„Rezident de nota 10” este o campanie demarată, de curând, la Timişoara. Îşi propune să aducă în atenţia opiniei publice medicii rezidenţi valoroşi ai României şi să atragă atenţia asupra exodului cadrelor medicale.

Primii doi premianţi, rezidenţi de nota 10, adică, tinerii Mădălina Grigore şi Vlad Neagoe, sunt în direct, pentru dumneavoastră, dimpreună cu medicul rezident Mircea Popiţiu, iniţiator al campaniei.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, joi 11.02.2016 la ora 20.00, cu reluare vineri 12.02.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

7:30 În prelungiri (R)

(Reluare)

9:00 Cult@art (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara