loader
Foto

Artă vizuală şi muzică live

„Roadele” Taberei Internaţionale de Creaţie „Mraconia-Dubova, I. Mercea” şi-au găsit simeze potrivite.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Astă-toamnă s-a desfăşurat ediţia cu numărul 32 a taberei sus-numite. Vorbim despre unul dintre cele mai longevive evenimente de acest tip din ţară.

În spaţiul fără de seamăn al cazanelor Dunării şi-au dat măsura talentului 35 de artişti. Români şi străini. Lucrările se află în Galeria Triade din Timişoara şi rămân expuse până în 11 martie.

Amănunte aflăm, în direct, dinspre Dana Miclăuş-Mercea şi Robert Şerban.

Trupa Vest (Lajos Varadi Eduard , Ioan Puiu Popa, Vio Screciu, Radu Stoica, Horia Marcu) a lansat, de curând, un album. 18 piese reunite sub titlul „Timişoara Sacra Fame”.

Radu şi Vio ne vor spune povestea proiectului, iar trupa întreaga ne propune o prestaţie...live.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, marți 16.02.2016 la ora 20.00, cu reluare miercuri 17.02.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

14:30 Întâlniri esențiale

15:00 Regatul Sălbatic

 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara