loader
Foto

Galerie foto

Atenţie, femeie la volan!

Știm cu toţii că se fac multe glume referitoare la combinaţia dintre femei, şofat şi stilul haotic al acestora de a manevra un automobil.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

La ce vă gândiţi atunci când auziţi sunetele unor claxoane „nervoase” în jurul dumneavoastră? Probabil unul dintre primele lucruri care trec prin mintea unui bărbat este că în trafic se află cel puţin o femeie la volan.

Desigur, ştim cu toţii că se fac multe glume referitoare la combinaţia dintre femei, şofat şi stilul haotic al acestora de a manevra un automobil. Doamnele sunt văzute de sexul puternic ca fiind destul de nepricepute la parcări, la semnalizat, apreciat distanţe, iar lista poate continua.(w500)

Spre exemplu, este posibil ca astăzi femeile să nu aibă orientare în spatiu, însă prima şi cea mai lungă distanţă din lume petrecută la volan a fost realizată de soţia lui Carl Benz, Bertha Benz. Ea a parcurs cu masina Benz Patent - Motorwagens distanţa din Mannheim, în sudul Germaniei, pâna la Pforzheim. Acest lucru se întâmpla în 12 august 1888, iar călătoria a durat doua zile, parcurgând 212 km, dus-întors.

Chiar dacă bărbaţii se cred piloţi de curse şi desconsideră îndemânarea femeilor în trafic, specialiştii spun că doamnele se descurcă la fel, dacă nu chiar mai bine la volan.

Psihologii, de exemplu au o cu totul altă abordare în ceea ce priveşte maniera în care se descurcă şoferiţele atunci când se află în trafic. În opinia lor, femeile sunt mult mai precaute şi concentrate pe ceea ce trebuie să facă. În schimb, domnii sunt doar mai îndrăzneţi, tocmai de aceea lasă impresia că doamnele nu s-ar descurca suficient de bine.

Mai multe despre “femeile sunt nepricepute la volan” aflaţi de la Andrei Boroşovici în această ediţie „Rialiti Şoc”.

Emisiunea "Rialiti Șoc" se difuzează pe TVR Timișoara luni 26.10.2015 de la ora 21.00 (cu reluare marti 27.10.2015 de la ora 12.30) iar pe TVR3 duminică 1.11.2015 de la ora 16.30 (cu reluare sâmbătă 7.11.2015 la ora 10.30).

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

12:00 În prelungiri (R)

(Reluare)

13:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara