loader
Foto

Balul almăjenilor, la "Regionalia"

La "Regionalia" aflăm mai multe despre „Balul almăjenilor” de la Timişoara şi despre programe medicale, gratuite, care vizează creşterea armonioasă a copiilor.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Regionalia

„Balul almăjenilor”, organizat la Timişoara, are, deja, o tradiţie de aproape douăzeci de ani.

Faptul că cei născuţi pe meleagurile binecuvântate ale Văii Almăjului (Caraş-Severin) au grijă ca acest eveniment să aibă continuitate este dovada vie a faptului că-şi respectă şi iubesc rădăcinile, tradiţiile şi... Istoria.

Poveşti almăjene ne vor spune astăzi, în direct, doi dintre organizatorii evenimentului, Dumitru Popovici şi Ovidiu Ignea.

„În vizită la Zâna Măseluţă” este un program gratuit care-şi propune evaluarea statusului dentar al fiecărui copil, dar îşi asumă şi efectuarea primilor paşi (esenţiali, de altfel) în educarea micuţilor pe un palier delicat: igiena orală. Invitați în studio sunt Erika Cioată – coordonator al programului și dr. Ana Maria Vînă – medic stomatolog pediatru.

Emisiunea se difuzează luni 24.02.2014 la ora 17.00, simultan pe TVR3 și TVR Timișoara.

 

2:30 Europa 360 (R)

(Reluare)

3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara