loader
Foto

Banatul între fotbal și badminton la "În Prelungiri"

Cele mai importante evenimente sportive ale sfârşitului de săptămână sunt din fotbalul local şi badmintonul de nivel internațional.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Confruntarea orgoliilor, deşi de dată recentă, între FC Caransebeş şi ACS Poli, găseşte cele două grupări la polii opuşi ai clasamentului.

Timişorenii îşi pot consolida poziţia în fruntea ierarhiei ligii secunde înaintea derby-ului cu Reşiţa din ultima etapă a actualului sezon, în vreme ce caransebeşenii caută gura de oxigen care să îi scoată din subsol.

„În prelungiri” vin Alin Artimon, tehnicianul de care se leagă speranţele Caransebeşului şi Romulus Buia, idolul tribunelor de la Timişoara din deceniul trecut.

În partea a doua, Timişoara încearcă să îşi confirme statutul de capitală a badmintonului românesc, luptând pentru a-şi menţine titlurile câştigate anul trecut, atât la simplu fete cât şi la băieţi.

Nivelul competiţiei a crescut însă iar ambiţiile pretendenţilor la titlu sunt tot mai mari.

În studio vin Animona Huţu, preşedintele Federaţiei Române de Badminton şi Florin Balaban, singurul român prezent la Jocurile Olimpice , în scurta istorie a a cestei discipline în ţara noastră. Deşi stabilit de peste 20 de ani în Luxemburg, unde îşi împarte pasiunea între sportul care l-a consacrat şi caricatură, Balaban nu este doar o poveste de viaţă ci şi un model pentru generaţiile mai tinere.

Emisiunea "În prelungiri" se difuzează simultan pe TVR Timișoara și TVR3, în direct sâmbătă 29.11.2014 de la ora 17.00 şi în reluare duminică 30.11.2014 de la 0.15.

10:30 Forum economic (R)

(Reluare)

11:30 Monocrom (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara