loader
Foto

Galerie foto

Baschet european cu ICIM Arad în direct și exclusivitate la TVR Timișoara

BC UVG ICIM Arad continuă seria victoriilor pe linie în actualul sezon, fie că e vorba de campionat sau cupă în competiţia internă, fie de Liga Europei Centrale.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Arădencele au defilat pe toate fronturile sub conducerea portughezului Jose Araujo, având un parcurs care i-a surprins şi pe cei mai înfocaţi susţinători.

După victoria dramatică din fieful principalei contracandidate la şefia grupei, CSM Alba Iulia, Aradul aşteaptă în Sala Sporturilor „Victoria” vizita slovacelor de la Piestanske Cajky .

Acestea au dispus în ultima rundă categoric de Valosun Brno, ocupanta poziţiei secunde în campionatul Cehiei.

Disputa se anunţă echilibrată, gazdele având de partea lor atuul moral, experienţa competiţională dar şi susţinerea tribunei.

Partida va fi transmisă în direct şi în exclusivitate de TVR Timişoara şi TVR 3, miercuri 4.12 de la ora 18.30 (cu reluare pe TVR Timișoara joi 5.12 de la ora 10.00).

(w882)

 

11:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara