loader
Foto

Galerie foto

Baschet feminin de la Arad în direct la TVR Timișoara

Ultima reprezentaţie pe teren propriu în Liga Europei Centrale pentru campioana României la baschet feminin, UVG ICIM Arad, este în faţa revelaţiei din competiţia internă din Cehia, Valosun Brno.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Lidere incostestabile în actualul sezon european, elevele lui Jose Araujo se pregătesc să dea piept cu o echipă care a luptat de la egal la egal cu forţe din Euroligă.

Arădencele s-au impus în meciul tur de o manieră categorică, 70-97 şi pleacă favorite în condiţiile în care oaspetele dispută două partide în 24 de ore, fiind deja învinse ieri în deplasarea de la Alba Iulia.

Partida din Sala Sporturilor Victoria începe miercuri 12.02.2014 la ora 18.30 şi este transmisă în direct la TVR Timişoara şi înregistrat pe TVR 3 de la 20.30.

(w882)

11:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara