loader
Foto

Galerie foto

Baschet și rugby la "În Prelungiri"

Echipele cu cei mai numeroşi suporteri în sportul din vestul ţării îşi “trimit” reprezentanţii la "În prelungiri".

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Vicecampioana României la baschet feminin, BC UVG ICIM Arad a avut parte de un debut de foc în 2015. După înfrângerea în faţa liderului Sepsi Sfântu Gheorghe chiar pe teren propriu (67- 81), arădencele au urgent nevoie de reabilitare în două confruntări cel puţin la fel de importante.

Mai întâi în campionat dau piept cu CSBT Alexandria, echipa ce suflă arădencelor “în ceafă” în clasamentul ligii şi mai apoi miercuri, 14 ianuarie în Liga Europei Centrale cu Flying Foxes Post Viena, liderul neînvins din campionatul Austriei.

Din studioul TVR Timişoara de la Arad căutăm explicaţii împreună cu profesorul Dan Moraru, consilier tehnic al grupării galben- albastre.

Pe de altă parte, echipele masculine, BC Timişoara şi Timba, au nevoie de un start bun de sezon pentru a rămâne în obiectivele stabilite, în condiţiile în care confruntarea directă bate la uşă. În studio vin cei doi tehnicieni, Dragan Petricevici şi Bogdan Murărescu.

Partea a doua e emisiunii e dedicată rugbyului la începutul unui sezon în care deţinătoarea Cupei României, RCM UVT Timişoara, şi-a declarat deschis intenţia de a-şi adjudeca toate competiţiile la startul cărora s-a angrenat.

Între tranferurile începutului de an şi nestinsele litigii ale sezonului încheiat, în studio vine pentru dezbateri vicepreşedintele clubului, Duşan Filipaş.

Emisiunea "În prelungiri" se difuzează simultan pe TVR Timișoara și TVR3, în direct sâmbătă 10.01.2015 de la ora 17.00 şi în reluare duminică 11.01.2015 de la ora 0.30.

19:00 În prelungiri – direct

20:30 Lumea de aproape

 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara