loader
Foto

Galerie foto

Baschet la TVR Timișoara: Arădencele revin în Europa

BC UVG ICIM Arad – Piestanske Cajky, în primul meci acasă din actualul sezon al Ligii Europei Centrale, este în direct la TVR Timişoara.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Meciul este disponibil online pe TVR+

Deţinătoarea Cupei României, BC Universitatea Vasile Goldiş ICIM Arad, a început cu dreptul noua campanie din Liga Europei Centrale: baschetbalistele pregătite de Jose Araujo au reuşit să se impună pe terenul campioanei Austriei, Flying Foxes SVS Post Viena, cu scorul de 73-59, în etapa inaugurală din Grupa B a CEWL.

Finalistă a ediţiei trecute a competiţiei, echipa din Arad porneşte favorită miercuri în propriul fief în faţa unei echipe pe care a întrecut-o fără drept de apel în precedentele confruntări.

Cea de a doua partidă a arădencelor în Liga Europei Centrale, BC UVG ICIM Arad – Piestanske Cajky, se va desfășura miercuri 19.11.2014 de la ora 18.30 și va fi transmisă în direct de TVR Timişoara şi înregistrată de la ora 23.00 pe TVR 3.

(w882)

 

0:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

(Reluare)

0:30 Izolați în România (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara