loader
Foto

Galerie foto

Baschet la TVR Timișoara: Arădencele revin în Europa

BC UVG ICIM Arad – Piestanske Cajky, în primul meci acasă din actualul sezon al Ligii Europei Centrale, este în direct la TVR Timişoara.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Meciul este disponibil online pe TVR+

Deţinătoarea Cupei României, BC Universitatea Vasile Goldiş ICIM Arad, a început cu dreptul noua campanie din Liga Europei Centrale: baschetbalistele pregătite de Jose Araujo au reuşit să se impună pe terenul campioanei Austriei, Flying Foxes SVS Post Viena, cu scorul de 73-59, în etapa inaugurală din Grupa B a CEWL.

Finalistă a ediţiei trecute a competiţiei, echipa din Arad porneşte favorită miercuri în propriul fief în faţa unei echipe pe care a întrecut-o fără drept de apel în precedentele confruntări.

Cea de a doua partidă a arădencelor în Liga Europei Centrale, BC UVG ICIM Arad – Piestanske Cajky, se va desfășura miercuri 19.11.2014 de la ora 18.30 și va fi transmisă în direct de TVR Timişoara şi înregistrată de la ora 23.00 pe TVR 3.

(w882)

 

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara