loader
Foto

Galerie foto

BloggingTM 2.1 este un proiect ambițios

S-a născut din nevoia de a reconstrui comunitatea timișoreană de oameni care scriu în mediul online pe blogurile personale sau pe cele ale companiilor.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

“November Notes în Social Media” este un eveniment organizat de BloggingTM 2.1, aflat la cea de-a doua ediție, care se adresează bloggerilor, oamenilor de comunicare, dar și pasionaților de social media și aduce în prim plan un principiu simplu: de la idee la fapte.

BloggingTM 2.1 este un proiect ambițios care s-a născut din nevoia de a reconstrui comunitatea timișoareana de oameni care scriu în mediul online fie pe blogurile personale sau pe cele ale companiilor.

Având în vedere că în anul 2021 Timișoara va fi Capitala Culturală Europeană, membrii acestei asociații își propun să ofere nenumărate posibilități pentru a ne promova orașul cum știm cel mai bine: în mediul online.

Vine la “Ora regiunii”, cu amănunte despre acest eveniment, Teodora Mateoc, organizator.

La final de an, în prag de sărbători, designerul Maria Burnette lansează colecția intitulată “It’s Not Black”. Aceasta este inspirată din opera lui Brâncuși și propune, așa după cum și numele o sugerează, rochii elegante, care nu sunt negre.

Despre cromatica acestei colecții, dar și despre materiale și accesoriile propuse, ne va povesti chiar Maria Burnette.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 6.11.2017 la ora 20.00, cu reluare marți 7.11.2017 la ora 12.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara

(w882)

14:00 Descoperă vestul (R)

(Reluare)

14:30 Cult@art

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara