BloggingTM 2.1 este un proiect ambițios
luni, 06 noiembrie 2017
S-a născut din nevoia de a reconstrui comunitatea timișoreană de oameni care scriu în mediul online pe blogurile personale sau pe cele ale companiilor.

“November Notes în Social Media” este un eveniment organizat de BloggingTM 2.1, aflat la cea de-a doua ediție, care se adresează bloggerilor, oamenilor de comunicare, dar și pasionaților de social media și aduce în prim plan un principiu simplu: de la idee la fapte.

BloggingTM 2.1 este un proiect ambițios care s-a născut din nevoia de a reconstrui comunitatea timișoareana de oameni care scriu în mediul online fie pe blogurile personale sau pe cele ale companiilor.

Având în vedere că în anul 2021 Timișoara va fi Capitala Culturală Europeană, membrii acestei asociații își propun să ofere nenumărate posibilități pentru a ne promova orașul cum știm cel mai bine: în mediul online.

Vine la “Ora regiunii”, cu amănunte despre acest eveniment, Teodora Mateoc, organizator.

La final de an, în prag de sărbători, designerul Maria Burnette lansează colecția intitulată “It’s Not Black”. Aceasta este inspirată din opera lui Brâncuși și propune, așa după cum și numele o sugerează, rochii elegante, care nu sunt negre.

Despre cromatica acestei colecții, dar și despre materiale și accesoriile propuse, ne va povesti chiar Maria Burnette.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 6.11.2017 la ora 20.00, cu reluare marți 7.11.2017 la ora 12.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara

(w640)


 • 21:38
  x5 minute de istorie
 • 22:00
  Preluare TVR3
 • 12:00
  Tableta de sănătate
 • 19:00
  În prelungiri
  - direct
 • 12:00
  În prelungiri
 • 18:30
  Tableta de sănătăte