loader
Foto

Galerie foto

Bună vineri dimineața la "Regional Cafe"

„Regional Cafe” dă trezirea şi în aceasta vineri cu subiecte numai bune de savurat alături de o ceaşcă de cafea.

 

Diana Bogea
Veronica Mihoc
Andrei Borosovici
Ioana Vârtosu
Regional Cafe

Ne reîntâlnim, ca de obicei, cu rubricile deja consacrate: „La punct fix” (în care se vorbeşte despre comunicare cu Simona Hupov), „Picătura de sănătate” cu Ioana Vârtosu (care aduce sfatul medicului), „E pur si muove” (unde comisarul Liviu Cristian informează telespectatorii despre regulile si neregulile din trafic). Ziua bună...cu sportul de dimineaţă se cunoaşte, astfel că Suada aduce porţia zilnică de zumba.

Zona de happening va fi „acaparată” de doamna doctor Iren Alexoi, care, împreună cu invitata sa, va prepara mâncare raw, pe modelul vegan.

Alexandra Lazăr este arădeancă şi, deşi este foarte tânără, a devenit, în urma cu puţin timp, campioană naţională absolută de ciclism pe velodron, obţinând la Campionatele Naţionale de la Bucureşti cea de a 70-a medalie de aur din palmaresul clubului arădean la care activează.

Lansarea unui nou videoclip Desant este evenimentul zilei de vineri. La exact un an de la lansarea primului album al trupei, „Desant” iese pe piaţă cu noutăţi, adică un videoclip nou- nouţ pentru piesa „Doar o amintire”, prezentat de Alin Achim.

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara și TVR3 vineri 15.11 de la ora 7.00.

(w882)

 

 

12:00 Baschet (R)

(Reluare)

14:00 Descoperă vestul (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara