loader
Foto

Galerie foto

C-așa-i în tenis... și fotbal

O repriză și un set ”În prelungiri”, cu radiografierea playout-ului primei ligi la fotbal și drumului echipei de Cupă Davis a României spre elita mondială.

 

„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Lupta pentru supraviețuirea în prima ligă la fotbal pentru ACS Poli Timișoara începe la Chiajna și nu e ferită de emoții.

În coada clasamentului bătălia pentru fiecare punct e dură iar echipele nu ezită să arunce în luptă întreg arsenalul de care dispun, chiar și în afara ”dreptunghiului verde”.(w500)

Cu resurse financiare venite cu țârâita din drepturile tv sau de la sponsori locali cu dare de mână, bănățenii continuă să își completeze lotul și pe ultima sută de metri în speranța salvării sezonului și posibil destinului echipei.

Analiza fotbalistică nu pierde din vedere nici liga secundă și îi aduce în direct pe golgeterul alb-violet, Robert Elek și pe profesorul Jackie Ionescu, invitatul permanent al emisiunii.

În partea secundă luăm în direct de la Arad pulsul echipei de Cupă Davis a României în confruntarea din Grupa euro- africană împotriva Sloveniei.

După victoriile din prima zi pentru Marius Copil și Adrian Ungur, tricolorii sunt favoriți cerți, mai ales că în arenă la dublu intră Mergea și Tecău. Încercăm să aflăm ce se prefigurează în tenisul românesc pentru viitor, dincolo de iminenta confruntare cu Spania pentru barajul în Grupa mondială.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 5.03.2016 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 6.03.2016 de la 1.45. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara