loader
Foto

Călătorie muzicală pe plaiurile Caraşului

O facem împreună cu Iosif Ciocloda, Ana Pacatiuş, Achim Nica, Ana Munteanu iar în munţii Cernei cu Maria Milu Sorescu şi Stana Izbaşa.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Ansamblul folcloric “Doina Banatului” din Caransebeş a scris adevărate pagini de istorie în cartea folclorului naţional.

În această ediţie a emisiunii “Cântec şi Poveste” vă aducem un fragment dintr-un film realizat in anii ’70 de către Televiziunea Română cu orchestra „Doina Banatului” şi interpreţi ce au facut parte din familia acestuia: Iosif Ciocloda, Elena Jurjescu, Luca Novac, Ana Munteanu, Achim Nica, Ana Pacatiuş.

... apoi ne continuăm călătoria muzicală în munţii Cernei cu două voci inconfundabile şi îndrăgite de publicul larg: Maria Milu Sorescu şi Stana Izbaşa.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi, 11.05.2017, de la ora 19.00, iar pe TVR Timișoara duminică 14.05.2017 de la ora 19.00, cu reluare luni 15.05.2017 de la ora 12.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Monocrom

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara