loader
Foto

CANTANTI – Corul de Copii al Municipiului Timişoara

30 de copii din Timişoara, îndrumaţi şi încurajaţi de părinţii şi de coordonatorii lor, se încăpăţânează să facă muzică în mod asumat, cântând în cor.

 

Roxana Morun
Selfie

Din februarie 2014, corul de copii CANTANTI, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Asociaţiei Culturale Kratima, încearcă să construiască împreună un „brand” muzical de calitate al Timișoarei, pe care cu onoare o reprezintă la festivaluri şi concursuri din ţară sau de peste hotare.

Astfel corul CANTANTI se poate mândri cu participarea la Concursul Internațional „Gavriil Musicescu”, de la Iaşi, participarea la cea de-a 18-a ediție a Festivalului „Cantus MM Musik and Kultur”, de la Salzburg (Austria), participarea la festivalul Istra Musica de la Porec, (Croaţia), precum şi la primele doua ediţii ale Festivalul Coral Internațional de Muzică Modernă şi Contemporană VOX MUNDI .

Micuţii corişti sunt îndrumaţi de către Maria Gyuriş, unul dintre cei mai apreciaţi dirijori de coruri de copii din România, Mariana Sînmărtinean (pianist corepetitor) şi Suzana Vrânceanu (coregraf), profesionişti desăvârşiţi şi pedagogi cu experienţă, care, dincolo de dragostea de muzică, de artă, ştiu să le insufle copiilor şi anumite valori incontestabile: respectul reciproc, discernământul muzical şi cultural, tenacitatea şi dorința de a duce la bun sfârşit o misiune, oricât de dificil ar fi drumul...

Emisiunea "Selfie" se difuzează la TVR 3 şi TVR Timișoara, sâmbătă,  14.04.2018, de la ora 17.30 (cu reluare duminica 15.04.2018, de la ora 12.00).

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.9:00 Tableta de sănătate (R)

(Reluare)

10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara