loader
Foto

"Cântec și Poveste": Festival Luță Ioviță și aniversare Nicoleta Voica

Am cântat şi povestit despre Luţă Ioviţă şi festivalul de la Caransebeş ce-i poartă numele, iar mai apoi am sărbătorit-o pe Nicoleta Voica, în ediţia din 23 aprilie, la "Cântec și Poveste".

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

La sfârşitul lunii martie Caransebeşul a găzduit a XXI-a ediţie a Festivalului Naţional Concurs de Interpretare Vocală şi Instrumentală LUŢĂ IOVIŢĂ.

S-au prezentat tineri solisti de pe tot cuprinsul ţării iar în finala acestuia pe scena Casei de Cultură GEORGE SURU au evoluat 25 de finalişti, fiecare dintre aceştia primind pe lângă diplomă şi o broşură despre marele LUŢĂ IOVIŢĂ, de apariţia căreia s-au îngrijit Ioan Cojocariu – directorul Casei de Cutură din Caransebeş şi rapsodul Ştefan Isac.

Am urmărit în acestă ediţie a emisiunii Cântec şi Poveste, Gala Laureaţilor iar în partea a doua am sărbătorit-o pe NICOLETA VOICA.

Din nou arhiva Televiziunii Române ne-a fost de mare ajutor şi ne-am bucurat împreună de înregistrări ale anilor ’70 – ’80 cu aceasta.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 23.04.2015 de la ora 20.00 iar pe TVR Timișoara duminică 26.04.2015 de la ora 19.00.

10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)

11:30 Harta secretă (R)

(Reluare)
 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

 

#tvrtimisoara