loader
Foto

"Cântec și Poveste": Festival Luță Ioviță și aniversare Nicoleta Voica

Am cântat şi povestit despre Luţă Ioviţă şi festivalul de la Caransebeş ce-i poartă numele, iar mai apoi am sărbătorit-o pe Nicoleta Voica, în ediţia din 23 aprilie, la "Cântec și Poveste".

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

La sfârşitul lunii martie Caransebeşul a găzduit a XXI-a ediţie a Festivalului Naţional Concurs de Interpretare Vocală şi Instrumentală LUŢĂ IOVIŢĂ.

S-au prezentat tineri solisti de pe tot cuprinsul ţării iar în finala acestuia pe scena Casei de Cultură GEORGE SURU au evoluat 25 de finalişti, fiecare dintre aceştia primind pe lângă diplomă şi o broşură despre marele LUŢĂ IOVIŢĂ, de apariţia căreia s-au îngrijit Ioan Cojocariu – directorul Casei de Cutură din Caransebeş şi rapsodul Ştefan Isac.

Am urmărit în acestă ediţie a emisiunii Cântec şi Poveste, Gala Laureaţilor iar în partea a doua am sărbătorit-o pe NICOLETA VOICA.

Din nou arhiva Televiziunii Române ne-a fost de mare ajutor şi ne-am bucurat împreună de înregistrări ale anilor ’70 – ’80 cu aceasta.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 23.04.2015 de la ora 20.00 iar pe TVR Timișoara duminică 26.04.2015 de la ora 19.00.

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara