loader
Foto

Galerie foto

"Cântec și Poveste": Portrete ale celor mai îndrăgiți interpreți (partea a doua)

V-am pregătit câteva dintre cele mai frumoase şi „savuroase” momente ale emisiunii "Cântec şi Poveste", realizate de echipa emisiunii de la TVR Timişoara!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Din toamna anului 2010 studioul TVR Timişoara a realizat multe emisiuni portret Cantec şi Poveste ...

În partea a doua am urmărit cateva fragmente din ediţiile în care personajele pricipale au fost: Elena Jurjescu, Liliana Laichici, Marius Cîrnu, Dumitru Stoicănescu, Ciprian Roman, formaţia Rapsodia din Arad coordonată de Vasile Rus.

Fiecare invitat în parte a gătit reţete speciale din zona pe care o reprezintă şi nu numai. Muzica live interpretată de solişti în studioul TVR Timişoara a fost imbogăţită şi de arhiva TVR.

Emisiunea "Cântec și Poveste" s-a difuzat pe TVR 3, joi 18.02.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 19.02.2016 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 21.02.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 22.02.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Monocrom

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara